Home TOP NEWS Στην αστυνομία τέσσερις υποθέσεις για στημένα στη Β’ κατηγορία

Στην αστυνομία τέσσερις υποθέσεις για στημένα στη Β’ κατηγορία


Συνεχίζεται το μπάχαλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Οπως έγινε γνωστό από χθες η ΚΟΠ αποφάσισε να αναστείλει το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας. Σήμερα το Δ.Σ της ομοσπονδίας ενέκρινε την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής ενώ σύμφωνα με απόφαση, η Ομοσπονδία θα θεσπίσει νέο κανονισμό για επιβολή ποινών για τους αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της UEFA και ο κανονισμός θα κοινοποιηθεί στα Σωματεία πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Επίσης στην επόμενη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θα προχωρήσει σε αποφάσεις για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Σήμερα μάλιστα η αστυνομία γνωστοποίησε ότι, αφού έγινε καταγγελία από αρμόδιο λειτουργό της ΚΟΠ για τέσσερις ποδοσφαιρικούς αγώνες για τους οποίους ήρθαν φακέλοι, οι τρεις αφορούν αγώνες Β’ κατηγορίας και ο άλλος για αγώνα κυπέλλου που αφορά ομάδες Β’ κατηγορίας, οι ανακριτές εξετάζουν τις υποθέσεις και ήδη άρχισε η λήψη καταθέσεων και θα ακολουθήσουν κι άλλες.