Home TOP NEWS Τα δεδομένα και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ

Τα δεδομένα και οι επιλογές ενόψει ΑΕΚ


Με αρκετά προβλήματα σε άλλο ένα παιχνίδι φέτος, αναμένεται να παραταχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ. Τρεις ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους.

Δεδομένοι απόντες είναι οι Χριστοφή και Κατελάρης, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Αμφίβολοι είναι οι Λόρα, Ζίβετς και Πρέτσε. Η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πιο δύσκολα για τα πράγματα για τον Λόρα που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του. Ζίβετς και Πρέτσε προπονούνται κανονικά, οπότε είναι θέμα ετοιμότητας αλλά και απόφασης του Αναστασίου. Θυμίζουμε ότι ο Ελλαδίτης κόουτς έχει στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι και επιλέγει πάντα τους πιο έτοιμους. Ούτε και ο Τζωνής προπονήθηκε με την ομάδα αυτή την εβδομάδα, σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό.

Εμείς λέμε ξανά το ίδιο, ότι όποιοι κι αν αγωνιστούν κόντρα στην ΑΕΚ ο στόχος δεν αλλάζει. Η ομάδα μας καλείται να δείξει το ίδιο καλό πρόσωπο όπως με το Αποέλ και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.