Home TOP NEWS Το Δικαστήριο αποφάσισε

Το Δικαστήριο αποφάσισε


Τα νομικά τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Primetel βρέθηκαν το πρωί στο Δικαστήριο το οποίο εξέδωσε απόφαση στην προσφυγή που έκανε το συνδρομητικό κανάλι εναντίον της ομάδας μας.
Η απόφαση λοιπόν λέει ότι το συμβόλαιο που υπογράφηκε για την περίοδο 2019-2024 ΔΕΝ μπορεί να διακοπεί μονομερώς έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει όπως όλα δείχνουν υπό την τηλεοπτική σκέπη της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Το μόνο που μπορεί να γίνει από δω και πέρα είναι να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα τα οποία θα ικανοποιήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είτε η Primetel θα αυξήσει το ποσό που προνοείται αυτή τη στιγμή στο συμβόλαιο και το οποίο ανέρχεται γύρω στα 1.7εκ. Ευρώ το χρόνο, είτε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει, πληρώνοντας ένα μεγάλο αντίτιμο, να το διακόψει. Επαναλαμβάνουμε ότι οι δύο αυτές εκδοχές θα έχουν υπόσταση εάν αποφασίσουν οι δύο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι να συζητήσουν και να τα βρουν. Το πιθανότερο ωστόσο είναι η Primetel να καταπιαστεί από την δικαστική απόφαση και τίποτα να μην αλλάξει.

Αναμένονται πάντως οι επόμενες κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το νομικό της τμήμα να επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα.