Home TOP NEWS Το μοναδικό θετικό…

Το μοναδικό θετικό…


Αν είναι κάτι που ξεχωρίσαμε και αποτελεί το μοναδικό θετικό της χθεσινής τραγικής εικόνας, είναι το ντεμπούτο του 17χρονου Χαραλάμπους. Ο νεαρός πέρασε σαν αλλαγή μετά την ανάπαυλα και ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης.

Άλλο ένα σπλάχνο της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα φέτος, μετά τους Τζιωνή και Λοΐζου. Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους ήταν σε πολλά παιχνίδια φέτος στην αποστολή της ομάδας, ωστόσο δεν έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μέχρι χθες. Ο Αναστασίου βλέποντας την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και αντιλαμβανόμενος της κατάστασης, έδωσε ευκαιρία σε ένα νεαρό ποδοσφαιριστή να κάνει την πρώτη του παρουσία με την ομάδα. Από την ώρα που μπήκε είχε ενέργεια και κυρίως διάθεση για να παίξει, κάτι που δεν είχαν οι περισσότεροι στον αγώνα. Σχεδόν όλες οι φάσεις που δημιούργησε η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν από δική του προσπάθεια, είτε δημιουργία είτε τελική πάσα. Γενικά ο Χαραλάμπους έδωσε μια θετική αύρα στον αγώνα και κυρίως στην ομάδα, που ήταν άψυχη στο πρώτο μέρος.

Ευχή όλων μας ο νεαρός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνει να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο. Μαζί με τους άλλους νεαρούς της Ακαδημίας αποτελούν την ευχάριστη νότα της φετινής κακής ομολογουμένως χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ακόμη περισσότερους μικρούς στα εναπομείναντα παιχνίδια. Τουλάχιστον θα ευχαριστιόμαστε αυτό που θα βλέπουμε…