Home TOP NEWS Τώρα που τελειώσαμε

Τώρα που τελειώσαμε


Η χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ εκμηδένισε τις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για να διεκδικήσουμε την 4η θέση. Οι 10 βαθμοί της διαφοράς από την αντίπαλο μας έγιναν 13ις, η διαφορά μας από την 4η στη βαθμολογία ΑΕΛ είναι στους 12, οπότε δυστυχώς… ξεγνοιάσαμε.

Και τώρα τι;

Είναι μία καλή ευκαιρία για τον Αναστασίου να αρχίσει να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς. Χθες ήταν στον πάγκο ο Κακουλλής. Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον μικρό επιθετικό. Γιατί να μην τον δούμε και αυτόν να μπαίνει στο γήπεδο και να παίρνει ρόλο σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων; Ο Παναγή με τα μόλις 4 παιχνίδια συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα πρέπει σίγουρα να παίξει από δω και πέρα. Πιστώνουμε στον Αναστασίου την «τόλμη» να ρίξει στα βαθιά σε τόσο νεαρή ηλικία τον Τζιωνή. Είδαμε τα αποτελέσματα. Οι νεαροί Φώτη, Χαραλάμπους, Μόντες, Πρτσε(έχει αρκετές συμμετοχές), Μανρίκε(είναι σήμερα βασικός), Κατελάρης (όταν επιστρέψει), ίσως και κάποιοι μικροί από την εφηβική ομάδα, τους οποίους ο Ελλαδίτης έχει παρακολουθήσει, πιστεύουμε πως μπορούν να έχουν θέση στους αγώνες που υπολείπονται για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε υποδείξεις. Απλά κρίνουμε ότι, από τη στιγμή που υπάρχουν αξιόλογοι νεαροί στην ομάδα μας, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουν τον χρόνο τους και αυτό είναι κάτι που μάλλον θα ικανοποιήσει και τον κόσμο. Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που απέμειναν δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία άρα… γιατί όχι;