Home TOP NEWS Βάζουμε τελεία και βλέπουμε μπροστά

Βάζουμε τελεία και βλέπουμε μπροστά


Ως ιστοσελίδα απευθυνόμενη στους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με αρθρογράφους επίσης υποστηρικτές της ομάδας, η όποια κριτική για οποιοδήποτε θέμα γίνεται για το καλό της ομάδας μας. Όταν και όπου θεωρήσουμε ότι κάτι γίνεται λάθος θα το επισημαίνουμε χωρίς επηρεασμούς και υποδείξεις από κανέναν.  Είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, αγαπάμε αυτή την ομάδα και θέλουμε να την βλέπουμε να προοδεύει.

Είναι γεγονός ότι μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ασκήσαμε κριτική στον προπονητή μας Γιάννη Αναστασίου. Η εικόνα της ομάδας δεν μας άφηνε περιθώριο να μην το κάνουμε. Εστιάσαμε σε κάποιες επιλογές του αλλά και στην αχρείαστη διαμάχη του με δημοσιογράφο όμως, σε καμία περίπτωση δεν έχουμε στόχο να μηδενίσουμε την πολύ μεγάλη του προσπάθεια.

Εννοείται ότι αναγνωρίζουμε πως ο Ελλαδίτης παρέλαβε μία ομάδα «ερείπιο» και κατάφερε να τη σουλουπώσει, κατάφερε μέσα σε όλες τις αγωνιστικές αντιξοότητες να παρουσιάσει μία ομάδα η οποία να μπορεί να παλεύει όλα της τα παιχνίδια ενώ έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές στην κακή προετοιμασία, για την οποία δεν φέρει ευθύνη αλλά και στο ελλιπές ρόστερ το οποίο δεν είναι αυτός που δημιούργησε.

Κρίνουμε πως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα ωστόσο αυτό είναι μία άποψη υποκειμενική. Σε ότι έχει να κάνει με την αντίδραση του στη δημοσιογραφική, ναι ήταν άστοχη όμως ουδέποτε ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε δικαιώματα για να αμφιβάλλει κανείς για τον χαρακτήρα του.

Αναφέρουμε όλα τα παραπάνω διότι από την Κυριακή το βράδυ ο προπονητής μας ρίχθηκε στη γωνιά και δέχεται κτυπήματα από σχεδόν όλα τα μέσα. Κάπου πρέπει να μπει μία τελεία και να δούμε μπροστά.