Home TOP NEWS Ζητούμενο… η σταθερότητα

Ζητούμενο… η σταθερότητα


Αν είναι κάτι που δεν έχει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό είναι η σταθερότητα στις καλές της εμφανίσεις. Η ομάδα μας αδυνατεί να συνεχίσει με το ίδιο πρόσωπο ύστερα από καλή παρουσία, κάτι το οποίο της στοιχίζει και βαθμολογικά.

Αναφερθήκαμε ξανά ότι το αποτέλεσμα στο «αιώνιο» δεν ήταν το επιθυμητό, ωστόσο η ομάδα μας καλείται να κρατήσει από το παιχνίδι τα όποια θετικά παρουσίασε και να τα εμφανίσει και στα επόμενα της παιχνίδια. Το ζητούμενο από ‘δω και πέρα είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να έχει στόχο το τρίποντο σε κάθε αναμέτρηση. Βαθμολογικά κίνητρα δεν υπάρχουν, όμως η καλή εικόνα στο γήπεδο είναι πάντα επιθυμητή και πόσο μάλλον όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπου πρέπει πάντοτε να στοχεύεις τη νίκη. Επιπλέον η εικόνα της καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν ήταν η επιθυμητή και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για συνέχεια των καλών εμφανίσεων.

Ευελπιστούμε στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ να δούμε το καλό πρόσωπο που έδειξε κόντρα στο Αποέλ, με τη διαφορά να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.