Home TOP NEWS Αρχίζει η δουλειά…

Αρχίζει η δουλειά…


Μετά και την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αρχίζει και επίσημα το χτίσιμο για τη νέα περίοδο. Η ομάδα προγραμματισμού έχει πολλή δουλειά να κάνει καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση πρωτίστως για προπονητή και ακολούθως αρκετών ποδοσφαιριστών.

Η αρχή αναμένεται να γίνει με τις αποδεσμεύσεις από το υπάρχον ρόστερ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Οι περισσότεροι είναι γνωστοί εδώ και καιρό ότι δε συνεχίζουν, ενώ υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά που θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ημερών ή και ωρών. Με τον Νεόφυτο Λάρκου καθοδηγητή η ομάδα προγραμματισμού ξεκινά το χτίσιμο της νέας ομάδας και θα πρέπει με προσοχή και ποδοσφαιρική συνείδηση να προβεί στις απαραίτητες και επιθυμητές προσθήκες. Ο κόσμος πιστεύει πολύ στον Λάρκου και με τη σειρά του ο Αθλητικός Διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλείται να ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Από σήμερα και μέχρι τη μέρα που θα ξεκινάει την προετοιμασία της η ομάδα για τη νέα σεζόν, υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν όλα αυτά που πρέπει, ούτως ώστε να χτιστεί μια ομάδα όπως αρμόζει στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.