Home TOP NEWS Δεν συμφωνεί ο Κατελάρης με τις προτάσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Δεν συμφωνεί ο Κατελάρης με τις προτάσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο, οι δρόμοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Φάνου Κατελάρη να χωρίσουν με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο διεθνής μέσος απάντησε αρνητικά σε δύο προτάσεις που του έχει καταθέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας.

Όπως έχουμε μάθει, οι προτάσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προέβλεπαν μακροχρόνιο συμβόλαιο με αύξηση στις υφιστάμενες απολαβές του ποδοσφαιριστή. Ο Κατελάρης φαίνεται ότι δεν έχει μείνει ικανοποιημένος, γι’ αυτό έχει δώσει δύο αρνητικές απαντήσεις.

Σημειώνουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ εφαρμόζει νέα πολιτική σε σχέση με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της. Δηλαδή, όταν συζητήσεις με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή δεν καρποφορήσουν, τότε αυτός θα τοποθετείται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Συνεπώς με βάση αυτή τη νέα πολιτική, είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Φάνος Κατελάρης να τεθεί υπό παραχώρηση. Αυτό πάντως σημαίνει ότι για να μπορέσει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσει οικονομικά με την ΟΜΟΝΟΙΑ.