Home TOP NEWS Επτά μεταγραφές μάλλον δεν θα είναι αρκετές

Επτά μεταγραφές μάλλον δεν θα είναι αρκετές


Αλλάζει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου η ΟΜΟΝΟΙΑ το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα λάθη στον προγραμματισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται φάνηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της με την παρουσία της ομάδας και τα αποτελέσματα της. Για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί ανταγωνιστική την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά χρειάζεται αγωνιστική αναδόμηση.

Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένη η αποχώρηση 9 ποδοσφαιριστών. Μεχίας, Γκαφούρ, Βύντρα, Λόρα, Λόε, Εντρένα, Σοάρες, Ζίβετς και Ατζαγκούν είναι ήδη ενήμεροι ότι δεν συνεχίζουν ενώ έχει λυθεί το συμβόλαιο του Πρετσέ. Δεν αποκλείεται πάντως να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Με αυτό ως δεδομένο γίνεται αντιληπτό ότι ο αριθμός των επτά μεταγραφών για τον οποίο έγινε λόγος στη δημοσιογραφική ίσως και να μην καλύπτει τις ανάγκες για την πλήρωση των κενών θέσεων που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ. Βέβαια επιλογές μπορούν να γίνουν και με νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν παίρνουν θέση στον κατάλογο Α’.

Η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει νυχθημερόν για την εξεύρεση ποιοτικών επιλογών. Θέλουμε, όχι μόνο παίκτες που να διαθέτουν τα αγωνιστικά στοιχεία για να ανταποκριθούν στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας αλλά και προσωπικότητες που θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος των απαιτήσεων, οι οποίες θα είναι υψηλές, για τη νέα χρονιά.