Home TOP NEWS Η προσωρινή λύση και το μακροχρόνιο σχέδιο

Η προσωρινή λύση και το μακροχρόνιο σχέδιο


Στα πολλά και ενδιαφέροντα που ανέφερε στις σημερινές του τοποθετήσεις ο εκπρόσωπος τύπου, μίλησε και για το φλέγον θέμα του γηπέδου που θα αγωνίζεται η ομάδα. Με τα λεγόμενα του επιβεβαιώθηκε ξανά, ότι η επιλογή του «Μακαρείου» (αν και εφόσον εγκριθεί από τον ΚΟΑ) θα είναι μια προσωρινή λύση, καθώς ο μεγάλος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η ανέγερση του ιδιόκτητου της γηπέδου στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα για την υπόθεση του «Μακαρείου» και τις διευθετήσεις με τον ΚΟΑ, ο Δημητρίου αποκάλυψε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση στον Οργανισμό από την αρχή της εβδομάδας και αναμένει την απάντηση του. Πρόθεση της ομάδας μας, όπως τονίστηκε αρκετές φορές, είναι όπως συμβάλλει στα απαραίτητα για τη βελτίωση του γηπέδου, κάνοντας έτσι το έργο του ΚΟΑ πιο εύκολο. Πλέον αναμένεται η απάντηση από τον Οργανισμό για να μάθουμε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ στην επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο «Μακάρειο». Ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να απαντήσουν άμεσα.

Με αφορμή την αναφορά για το «Μακάρειο», ο εκπρόσωπος τύπου επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι το μακροχρόνιο σχέδιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως δήλωσε και προ ημερών ο Παπασταύρου, είναι η ανέγερση του δικού της ιδιόκτητου γηπέδου. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι έχουν ήδη μελετηθεί κάποια τεμάχια γης και πιθανόν να επιθεωρηθούν και κάποια άλλα, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Αυτό που προέχει για την ώρα είναι η απάντηση του ΚΟΑ, που χωρίς κανένα λόγο καθυστερεί τόσο πολύ να την δώσει. Ο χρόνος κυλά και η ομάδα μας θέλει να γνωρίζει άμεσα το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται του χρόνου. Όσον αφορά το ιδιόκτητο γήπεδο, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται υπομονή, καθώς δεν είναι απλό πράγμα. Είναι όμως κάτι που ήδη εξετάζεται και στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ως μελλοντικό στόχο αυτό να είναι έτοιμο σε 4-5 χρόνια.