Home TOP NEWS Κάτι καλό φαίνεται ότι γίνεται

Κάτι καλό φαίνεται ότι γίνεται


Έχοντας ανεβάσει από τις ακαδημίες της ποδοσφαιριστές όπως οι Τζιωνής, Χαραλάμπους, Φώτη, Κακουλλής, Αντωνίου, Γαβριήλ κ.α, η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει έμπρακτα ότι επενδύει στο νέο αίμα. Είναι φανερό ότι όντως τον τελευταίο καιρό κάτι καλό γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας.

Έχουμε δει τον Μαρίνο Τζιωνή να ανταποκρίνεται πολύ καλά όποτε κλήθηκε να παίξει, είδαμε τον Χαραλάμπους να διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία, ο Φώτη επίσης, ενώ και κάποιοι άλλοι μικροί τους οποίους ακόμη δεν έχουμε παρακολουθήσει στο γήπεδο, Κακουλλής και Γαβριήλ έπαιξαν στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ, προπονούνται στο «Ηλίας Πούλλος» με την πρώτη ομάδα και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Έχουμε ακούσει παράλληλα εξαιρετικά σχόλια για κάποια άλλα παιδιά που βρίσκονται σε χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάποιοι μάλιστα εντός της ομάδας εκφράζουν την απόλυτη βεβαιότητα ότι ορισμένοι θα μπορέσουν σε λίγο καιρό να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Αυτό που παρακολουθούμε είναι σίγουρα ενθαρρυντικό και είναι αυτό που περιμένουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, να δούμε επιτέλους παίκτες δικούς μας, να δούμε τα βλαστάρια μας να αγωνίζονται και να διακρίνονται.