Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Match Report: Άλλη μία ημιτελής προσπάθεια και ήττα στην «ΑΕΚ Αρένα»

Match Report: Άλλη μία ημιτελής προσπάθεια και ήττα στην «ΑΕΚ Αρένα»


Προηγήθηκε, έχασε μεγάλη ευκαιρία όμως στο τέλος έμενε από δυνάμεις και έχασε το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία βάση και της απόδοσης της ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο.

Χωρίς πολλές φάσεις το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τις καλύτερες στιγμές για να σκοράρει με τους Κολοβό και Ραμίρεζ να χάνουν από ένα τετ-α-τετ με τον πρώην τερματοφύλακα μας Χριστοδούλου να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις. Ήταν οι πρώτες καλές φάσεις του παιχνιδιού. Ακολούθως η ΑΕΚ θέλησε να βγει μπροστά και να απαντήσει στις ευκαιρίες, έχασε μία καλή στιγμή με τον Γιάννου ενώ κάποια σουτ των Φλοριάν και Λαρένα δεν είχαν τύχη.  Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν και πάλι για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα σουτ του Κατελάρη το οποίο απέκρουσε ξανά ο Χριστοδούλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε κάπως καλύτερα στο παιχνίδι κρατώντας κάπως περισσότερο την μπάλα όμως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή που βρήκε γκολ με τον Μόντες στο 53ο λεπτό. Πίεσε εντονότερα στη συνέχεια η ομάδα της Λάρνακας ωστόσο η τεράστια ευκαιρία που έχασε ο Μόντες στο 59ο λεπτό ενδεχομένως να καθόρισε και τον αγώνα. Η ΑΕΚ ανέβηκε πολύ και αφού πρώτα σκόραρε με τον Γιαννου στο 71ο λεπτό, γύρισε το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος με το γκολ του Ακίνο.

Επιτέλους ολοκληρώθηκε η εφιαλτική για όλους μας χρονιά.

Η εξέλιξη του αγώνα: