Home TOP NEWS Μιχαηλίδης: «Γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν χωρίς καθυστέρηση…»

Μιχαηλίδης: «Γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν χωρίς καθυστέρηση…»


Στο ραδιόφωνο του Super Sport FM μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Μακαρείου σταδίου αλλά και στο θέμα της κάρτας υγείας του ποδοσφαιριστή που προπονείται στην ακαδημία της ομάδας μας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Σε σχέση με το Μακάρειο είπε: «Πάρθηκε μια απόφαση για συνάντηση των τεχνικών υπηρεσιών, έγινε η συνάντηση την περασμένη Δευτέρα και οι μελετητές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανάλαβαν να ενημερώσουν τον οργανισμό για τα περαιτέρω. Η ανακοίνωση βγήκε επειδή μας έπαιρναν πολλοί συνάδελφοι σας, ενώ άλλοι έγραφαν ότι καθυστερεί ο οργανισμός. Θέλαμε να πούμε που βρίσκεται το θέμα. Γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν χωρίς καμία καθυστέρηση από τον ΚΟΑ. Όσο πιο γρήγορα γίνεται θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι διαδικασίες και οι ανάγκες του δημόσιου τομέα. Όταν έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας θα ενημερώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά τον κόσμο για την απόφαση μας».

Για την εκτίμηση του για το θέμα: «Δεν θέλω να απαντήσω. Την περασμένη φορά που μιλούσαμε είπα ότι με τα δεδομένα που είχα ενώπιον μου, ήταν στο 50-50. Τότε, παρεξηγήθηκα. Δεν θέλω να απαντήσω. Όταν έχουμε όλα τα δεδομένα μπροστά μας, ο οργανισμός θα πάρει την απόφαση και θα την κοινοποιήσει».

Αν θα έχει ξανά συνάντηση με τον γενικό ελεγκτή: «Αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Μας βοηθούν στη δουλειά μας. Τουλάχιστον θα πάρουμε κάποιες απόψεις του».

Για την καταγγελία που έγινε για παρατυπία σε δελτίο υγείας: «Δεν είχαμε καμία άλλη ενημέρωση. Κάναμε την καταγγελία, ενημερώσαμε την Αστυνομία και αναμένουμε. Δεν έχουμε κανένα νεότερο, ούτε κάποια άλλη ενημέρωση. Τα χαρτιά που παρουσιάστηκαν, άφησαν πολλές αμφιβολίες στους γιατρούς, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ούτε ντετέκτιβ είμαστε, ούτε ειδικοί για να πούμε αν είναι γνήσια ή όχι τα χαρτιά. Επειδή είχαμε την προηγούμενη ταλαιπωρία, θεωρήσαμε πως έτσι έπρεπε να ενεργήσουμε χωρίς καμία σκοπιμότητα».