Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (25/5)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (25/5)


Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα παιχνίδια του Σαββάτου. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U14: Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες και πλέον το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μεταφέρεται στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική της φετινής σεζόν. Η ομάδα μας γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Καρμιώτισσα με 1-0 και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες της πρωτοπόρου Δόξας (έχασε 1-3 από το Αποέλ) για να ανέβει αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Παπαδόπουλο, Σταύρου, Δημητρίου, Νεοφύτου, Ανδρέου, Χρίστου, Σπύρου και Πέτρου Μ. Πλέον, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στη 2η θέση με 37 βαθμούς (-2 από την κορυφή) και στην ισοβαθμία με ακόμη δύο ομάδες, την ΑΕΛ και το Αποέλ, ενώ πρώτη είναι η Δόξα με 39 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (01/06) οι «πράσινοι» υποδέχονται στο «Ηλίας Πούλλος» τον Απόλλωνα και θέλουν τη νίκη, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τα υπόλοιπα παιχνίδια για να στεφθούν πρωταθλητές.

 

U15: Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4

Νίκη τίτλου πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Καρμιώτισσα με 0-4 και στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια μία αγωνιστική πριν το τέλος. Οι «πράσινοι» άρχισαν τον αγώνα με τους Μαντορίνη, Καϊάφα, Τζιωρτζή, Μακρυγιώργη, Γρούτα, Πίσση, Ευαγγέλου, Ναθαναήλ, Τσουτσούκη, Σπυριδάκη και Κυριακίδη. Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με σκόρερ τον Αλέξανδρο Καϊάφα. To δεύτερο γκολ πέτυχε ο Νικόλας Κυριακίδης ενώ το τρίτο και τέταρτο γκολ πέτυχαν δύο από τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο προπονητής, οι Δημήτρης Στασής και Μάριος Θεοδώρου. Το τρίποντο αυτό ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στους 45 βαθμούς με τον εκπληκτικό απολογισμό των 14 νικών και 3 ισοπαλιών σε 17 ματς, αφήνοντας οριστικά το Αποέλ στη δεύτερη θέση. Το «τριφύλλι» θέλει να κλείσει ιδανικά μια επιτυχημένη σεζόν με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα σε μία εβδομάδα, για να ολοκληρώσει αήττητο τις φετινές υποχρεώσεις του. Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 0-3

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ηττήθηκε εντός έδρας από την Καρμιώτισσα με 0-3. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Κέζο, Γεωργίου, Ιωακείμ, Κημήτρη, Νικολάου, Αγγελή, Γεωργίου, Σεργίδη και Μαυρή. Πλέον, η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (01/06) του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 3-2

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 αφού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 3-2 της Καρμιώτισσας στο «Ηλίας Πούλλος». Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσμα οι Χρυσοστόμου, Χατζηβασιλείου, Φιλίππου, Γεωργίου, Ιωάννου, Χρίστου, Χριστοδούλου, Ποντικός, Άτα, Κυριάκου και Βιολίνοφ. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Σακκά, Κουλουμπρής και Αντωνίου. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση. Πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Κυριάκου να σκοράρει δύο φορές και τον Βιολίνοφ μία, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2 στη συνέχεια. Το σύνολο του Χάρη Καλλικά έφτασε τους 24 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση. Απομένει η τελευταία αγωνιστική με τον Απόλλωνα εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο.