Home TOP NEWS Ο «καρκίνος» των διαρροών

Ο «καρκίνος» των διαρροών


Όσο οξύμωρο και αν είναι το να ανοίγει το συγκεκριμένο θέμα μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα, δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε, διότι πάνω απ’ όλα είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και θέλουμε το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναφερόμαστε στο καρκίνωμα των διαρροών, το οποίο δυστυχώς συνεχίζει κατασπαράζει τα σωθικά της ομάδας. Αναφερόμαστε σε άτομα που κατέχουν σημαντικά πόστα και εξακολουθούν να μιλούν δεξιά-αριστερά, να μεμψιμοιρούν σαν να βρίσκονται σε καφενείο για σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα. Είτε για μεταγραφικούς στόχους, είτε για σημαντικές αποφάσεις.

Ως γνωστόν, ακολούθως αυτά μεταφέρονται σε groups, chats και διαδικτυακές συζητήσεις ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, με τους γνωστούς παραγοντίσκους να κορδώνουν για τις πηγές που διαθέτουν.

Είδαμε να χαλούν μεταγραφές, να χαλούν συμφωνίες, να αποδομούνται προσωπικότητες, να καλλιεργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και στην τελική ο Σύλλογος να δίνει την εικόνα ενός ερασιτεχνικού οργανισμού, διότι το άτομο που κατέχει το πόστο δεν συνειδητοποιεί ούτε που βρίσκεται, ούτε τι εκπροσωπεί.

Τονίζουμε πως άλλο δημοσιογραφική πληροφορία, άλλο αποκλειστικότητα και άλλο κραυγαλέα ανευθυνότητα. Ξέρουμε ότι συμβαίνουν και σε άλλες ομάδες αυτά, όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ παράγινε. Και πιο παλιά με τον κάθε ανεύθυνο που έβγαινε από τις συνεδρίες και τηλεφωνούσε στα σάιτς, και φέτος με το να γνωρίζει όλη η Κύπρος τη φυγή Αναστασίου μέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα. Όπως και για πολλά άλλα όπως για τα τηλεοπτικά, το ΓΣΠ, τις μεταγραφές, τους γυμναστές, «τι είπε ο Παπασταύρου», «πώς απάντησε ο Παπασταύρου» κοκ.

Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα και επαγγελματικά κύριοι, σταθείτε στο ύψος της ομάδας που εκπροσωπείτε. Προστατέψετε την. Τα παραγοντιλίκια και οι ανευθυνότητες μόνο ζημιά κάνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.