Home TOP NEWS Post Game: Τελειώσαμε με ήττα, υπήρξαν και θετικά

Post Game: Τελειώσαμε με ήττα, υπήρξαν και θετικά


Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε στην Λάρνακα από την ΑΕΚ και ολοκλήρωσε μία τραγική σεζόν φεύγοντας από το γήπεδο με το αποτέλεσμα με το οποίο μας έχει συνηθίσει φέτος να αποχωρεί από το χορτάρι, την ήττα.  Ήταν το 6ο συνεχόμενο αποτυχημένο αποτέλεσμα, τελευταίο παιχνίδι που δεν χάσαμε ήταν αυτό με το Αποέλ στις 30 του Μάρτη και τελευταίο που κερδίσαμε ήταν αυτό πριν από 2 μήνες, στις 16 Μαρτίου με την ΑΕΛ.

Χθες στην «Αρένα» η ομάδα δεν ήταν άσχημη. Είχε τις καλύτερες στιγμές για γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενώ μπήκε στην επανάληψη με τέρμα του Μόντες στο 53ο λεπτό. Μάλιστα αν ο νεαρός δεν έχανε την ευκαιρία λίγο αργότερα και εκμεταλλευόταν το τετ-α-τετ με τον Χριστοδούλου τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά πίεσε και σημείωσε δύο γκολ ανατρέποντας το σκορ.

Υπήρξαν θετικά στο παιχνίδι. Η παρουσία των Γαβριήλ και Χαραλάμπους στην εντεκάδα, η συμμετοχή του Λοίζου στην επανάληψη, η καλή παρουσία του Μόντες, για ακόμη ένα παιχνίδι, θετική εμφάνιση του Μαυρία, το καλό παιχνίδι που έκανε ο Κατελάρης ο οποίος είχε συμμετοχή στο γκολ, έτρεξε αρκετά και βοήθησε τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, είναι αυτά που μπορούμε να κρατήσουμε.

Ρίχνουμε πλέον μαύρη πέτρα πίσω μας και κοιτάμε μπροστά ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.