Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το τελευταίο της σεζόν

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το τελευταίο της σεζόν


Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στην «Αρένα» (19:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος. Το μόνο θετικό είναι ότι επιτέλους τελειώνει το μαρτύριο και ας ελπίσουμε ότι θα κλείσει με νίκη.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Ο Αλέξανδρος Αντωνίου χτυπάει τη θέση στον «άσσο» αφήνοντας τον Μεχίας στο πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Κούσουλος με πιθανό παρτενέρ τον Γκαφούρ. Στο δεξί άκρο θεωρούμε ότι θα ξεκινήσει ο Φώτη παίρνοντας ευκαιρία από τον Αναστασίου, ενώ στο αριστερό θα βρεθεί ο Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Αρκετά δύσκολη είναι η πρόβλεψη για τη μεσαία γραμμή, καθώς εν τη απουσία του Γκόμεθ θέση διεκδικούν οι Λοε, Χαραλαμπους και Κατελαρης. Πιθανόν να παρατάξει καθαρόαιμο εξάρι ο Γιάννης Αναστασίου με τον Κατελάρη να παίρνει τη θέση και πιο μπροστά τον μικρο. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Κολοβός από δεξιά και Μαυρίας από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει λογικά ο Χαραλάμπους. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν πάντως και οι Μόντες και Λοΐζου.

Επίθεση

Ο Ραμίρεζ αναμένεται να είναι ο μοναδικός προωθημένος, χωρίς να αποκλείεται πάντως ο Ελλαδίτης κόουτς να δώσει φανέλα βασικόυ στον μικρό Κακουλλή.

*Οι προβλέψεις μας γίνονται με κάθε επιφύλαξη καθώς ο Γιάννης Αναστασίου μας έχει εκπλήξει αρκετές φορές φέτος.