Home TOP NEWS Τα πεπραγμένα του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τα πεπραγμένα του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ο Γιάννης Αναστασίου αντικατέστησε τον Χουάν Κάρλος Ολίβα ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ την 1η Νοεμβρίου.

Στο πρώτο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο στην 8η αγωνιστική η ομάδα νίκησε με 2-1 τον Ερμή και ακολούθησε δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Δόξας. Ακολούθως έφερε ισοπαλία με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και νίκησε την Αλκή εκτός έδρας. Τα επόμενα δύο δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΛ και Αποέλ ήταν αποτυχημένα ενώ η ισοπαλία στο Παραλίμνι προηγήθηκε της νίκης στη 15η αγωνιστική στο ΓΣΠ επί της ΑΕΚ. Στη συνέχεια χάσαμε από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και κερδίσαμε την Νέα Σαλαμίνα στην Λευκωσία. Χάσαμε από την Πάφο εκτός, κερδίσαμε τον Ερμή εκτός και φέραμε ισοπαλία με την Δόξα στο ΓΣΠ. Ακολούθως φέραμε ισοπαλία με την Ανόρθωση στο «Παπ» και κερδίσαμε στο ΓΣΠ την ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης. Ο Απολογισμός στα πλέυ οφ ήταν απογοητευτικός. Πήραμε μόλις πέντε βαθμούς με μία ισοπαλία κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, μία ισοπαλία με το Αποέλ και μία νίκη επί της ΑΕΛ. Χάσαμε δύο φορές από τον Απόλλωνα, δύο φορές από την ΑΕΚ ενω μας κέρδισαν από μία φορά Αποέλ, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα

Στο διάστημα της παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου η ΟΜΟΝΟΙΑ  σε 25 παιχνίδια μάζεψε 30 μόλις βαθμούς. Σημείωσε 32 τέρματα και δέχθηκε 35.  Στο κύπελλο η ομάδα αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα με μία ήττα και μία ισοπαλία.

Κολοβός, Μαυρίας και Ατζαγκούν ήταν οι επιλογές του τον περασμένο Ιανουάριο στη μεταγραφική περίοδο. Ο Κολοβός με 18 συμμετοχές (14 βασικός) και 4 τέρματα και ο Μαυρίας με 17 συμμετοχές (15 βασικός) και δύο τέρματα έκαναν μία υποφερτή προσπάθεια. Η παρουσία του Ατζαγκούν, έπαιξε 11 φορές οι 10 στην εντεκάδα, δεν έδωσε βοήθεια στην ομάδα.

Πιστώνεται για την προώθηση του Τζιωνή στην πρώτη ομάδα αλλά και κάποιων άλλων νεαρών οι οποίοι αν και δεν έπαιξαν πολύ, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα. Ο 17χρονος Χαραλάμπους πήρε και κάποια λεπτά συμμετοχής όπως και οι Γαβριήλ και Λοίζου στο χθεσινό τελευταίο ματς.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα που παρέλαβε ο Αναστασίου ήταν μετριότατη και η διαχείριση του υπάρχοντος υλικού υπερβολικά δύσκολη. Παρόλα αυτά οι αριθμοί είναι εκεί και είναι στενάχωρο να τους διαβάζει κάποιος.

Ο Αναστασίου είναι ήδη παρελθόν και η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα…