Home TOP NEWS Το μόνο θετικό…

Το μόνο θετικό…


Αν έχει κάτι να κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τη χθεσινή ήττα από το Αποέλ, αυτό είναι σίγουρα η παρουσία των Χαραλάμπους και Λοΐζου. Οι δύο νεαροί αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε «αιώνιο» ντέρμπι και είναι κάτι που θα τους βοηθήσει στο να πάρουν εμπειρίες από τέτοια ματς και να χτίσουν χαρακτήρα για το μέλλον.

Κάνοντας αρχή με τον Χαραλάμπους, ο 17χρονος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό στη θέση του Μαυρία, κληθείς να καλύψει το αριστερό φτερό της επίθεσης. Μπορούμε να πούμε ότι ήταν από τους διακριθέντες στην αναμέτρηση, καθώς με την είσοδο του η ομάδα μας ήταν πιο κινητή και έβγαινε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, συγκριτικά με το τι παρουσίαζε στη περισσότερη διάρκεια του αγώνα. Γενικώς ο «Χάμπος» είχε διάθεση για παιχνίδι, κάτι που δεν είχαν οι περισσότεροι παίκτες και ότι καλό έφτιαχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ από την ώρα που μπήκε, ήταν από δικές του προσπάθειες.

Όσον αφορά τον Λοΐζου, αυτή ήταν η δεύτερη του παρουσία φέτος, καθώς αγωνίστηκε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ονήσιλο. Σαφώς και δεν μπορεί να κριθεί από την απόδοση του, μιας και μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αντικαθιστώντας τον Ραμίρεζ στο δεξί φτερό της επίθεσης. Πήρε όμως μια «γεύση» για το τι εστί «αιώνιο» ντέρμπι και σίγουρα θα βοηθηθεί με αυτό για το άμεσο μέλλον.

Αμφότεροι έδωσαν μια μικρή ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας μας, που είδε ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγωνίζονται και μάλιστα σε «αιώνιο» ντέρμπι. Ευχή όλων μας είναι να πάρουν όσο το δυνατό πιο πολλές ευκαιρίες για να δείξουν την αξία τους, με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα αποτελέσουν σημαντικά γρανάζια για την ομάδα.