Home TOP NEWS Ακόμη να τηρήσει τις διαβεβαιώσεις που έδωσε…

Ακόμη να τηρήσει τις διαβεβαιώσεις που έδωσε…


Παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ΟΜΟΝΟΙΑ και Primetel είναι σε ανοικτή επικοινωνία και συζητήσεις για να αναπροσαρμογή του τηλεοπτικού συμβολαίου, όπως μαθαίνουμε ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις που έχει δώσει το συνδρομητικό κανάλι στην ομάδα μας.

Πρόσφατα ο πρόεδρος του Αποέλ Πρόδρομος Πετρίδης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του θα λαμβάνει ετησίως 2.8 εκατομμύρια Ευρώ (συν κάποια μπόνους) από την cablenet η οποία να σημειωθεί ότι πλέον συνεργάζεται με την Primetel για την από κοινού προβολή των αγώνων των ομάδων των οποίων οι δύο πλατφόρμες εξασφάλισαν τα δικαιώματα.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικείται με το ποσό το οποίο προνοείται σήμερα στο υφιστάμενο συμβόλαιο και το οποίο προβλέπει όπως λαμβάνει ετήσιο ποσό ύψους 1.7 εκ. Ευρώ.

Η αδικία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό είναι κάτι που θα ισχύει για την επόμενη πενταετία, μέχρι το 2024. Δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τυγχάνει εκμετάλλευσης για τα επόμενα πέντε χρόνια!

Αυτή η αδικία είναι κάτι που πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί. Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί ακόμα η δικαστική μάχη. Σίγουρα πάντως δεν θα είναι προς το συμφέρον της Primetel να αθετήσει τις υποσχέσεις που έδωσε και να ξεκινήσει η νέα χρονιά με την ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρως δυσαρεστημένη.