Home TOP NEWS Αν θέλουν κοινό μέλλον πρέπει να τα βρούν…

Αν θέλουν κοινό μέλλον πρέπει να τα βρούν…


Ο Φάνος Κατελάρης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ Λάρνακας αλλά και του Παναθηναϊκού, είναι οι δύο ομάδες που κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να τον αποκτήσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν κι άλλες ομάδες από Κύπρο που καλοβλέπουν την περίπτωση του.

Αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο θα πρέπει να θεωρείται. Το γεγονός ότι η αξία του ποδοσφαιριστή μας αναγνωρίζεται από τους «ξένους» κάτι σημαίνει. Εξάλλου δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι, επαγγελματίες του ποδοσφαίρου, να εκτιμούν ποδοσφαιρικά τον Κατελάρη χωρίς να πιστεύουν στην αξία του.

Ο Κατελάρης είναι ένα παιδί προερχόμενο από τις ακαδημίες μας, ένα παιδί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό πρέπει να παίξει ρόλο και για τις δύο πλευρές οι οποίες είναι σε ανοικτή γραμμή για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Είναι γεγονός ότι απέρριψε έως τώρα δύο προτάσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για επέκταση του συμβολαίου του. Ο ίδιος θεωρεί ότι δικαιούται να πάρει κάτι περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι ενώ από την άλλη στην ομάδα κρίνουν ότι η τελευταία πρόταση που κατατέθηκε έπρεπε να τον ικανοποιήσει.

Η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη και αυτό που εμείς λέμε είναι ότι πρέπει οι δύο πλευρές, από τη στιγμή που θέλουν ένα κοινό μέλλον, να κάνουν τον απαραίτητο συμβιβασμό και να τα βρουν.