Home TOP NEWS «Άνοιξε» επίσημα η μεταγραφική περίοδος

«Άνοιξε» επίσημα η μεταγραφική περίοδος


Το χρονικό παράθυρο της μεταγραφική περιόδου άνοιξε από χθες (9 Ιουνίου) και θα κλείσει την 31η Αυγούστου. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν και να ενδυναμώσουν το ρόστερ του.

Το ενδιαφέρον όλων μας, για τις επιλογές που θα γίνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πολύ μεγάλο και αναμένοντας τους νεοφερμένους στην ομάδα ποδοσφαιριστές αισιοδοξούμε για μία επιτυχημένη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Περιμένουμε την ανακοίνωση για τον Τιάγκο, γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί και ο Κορέια ενώ το ενδιαφέρον για Ρομπέρζ είναι όντως υπαρκτό. Αρκετή δουλειά έγινε από Λάρκου και Ταραπουλούζη στα ταξίδια που έκαναν το προηγούμενο διάστημα παρακολουθώντας παίκτες. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες περιπτώσεις με τις οποίες η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές.

Ρόλο στον σχεδιασμό της ομάδας θα έχει βεβαίως και ο νέος προπονητής Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος θα δει το ρόστερ και θα το αξιολογήσει ενώ θα κάνει και τις δικές του προτάσεις για ποδοσφαιριστές στις θέσεις στις οποίες η ομάδα έχει ανάγκη.