Home TOP NEWS Ελκυστικά πακέτα διαρκείας και… σπόντα για Primetel

Ελκυστικά πακέτα διαρκείας και… σπόντα για Primetel


Βγαίνει μπροστά σε λίγες μέρες η διοίκηση ανακοινώνοντας την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Η ομάδα που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο κομμάτι έχει δημιουργήσει επιλογές στα season tιckets με πολύ προσιτές τιμές και πολλές εκπτώσεις για υφισταμένους και νέους κατόχους.

Πρόθεση της ομάδας είναι να φέρει ξανά όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο ώστε να δημιουργηθεί στην εξέδρα εκείνη η ατμόσφαιρα που θα λειτουργεί βοηθητικά για την ομάδα. Παράλληλα η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας αποτελεί και μία άμεση οικονομική ένεση για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Χθες εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι την Τρίτη θα δοθούν σε δημοσιογραφική όλες οι λεπτομέρειες ενώ στην επικεφαλίδα της αναφέρει… αφήνουμε την τηλεόραση!

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ εκφράζεται ανοικτά, άμεσα σε κάποιες περιπτώσεις (βλ. ανάρτηση Παπασταύρου) και έμμεσα σε κάποιες άλλες (βλ. ανακοίνωση για διαρκείας) προτρέποντας πλέον τον κόσμο να συστρατευθεί μαζί με τη διοίκηση για να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την αναθεώρηση του υφιστάμενου συμβολαίου με την Primetel.