Home TOP NEWS Ενδιαφέρθηκε για Γιάκουμπ Ρζεζνίτσακ ο Μπεργκ

Ενδιαφέρθηκε για Γιάκουμπ Ρζεζνίτσακ ο Μπεργκ


Η Πολωνική ιστοσελίδα przegladsportowy.pl φιλοξενεί δηλώσεις του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Γιακούμπ Ρζεζνίτσακ, ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία διετία στο Αζερμπαϊτζάν.

Γίνεται αναφορά από τον ποδοσφαιριστή για επαφή που είχε με τον νυν προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χένινγκ Μπεργκ ο οποιος του εξέφρασε την επιθυμία να τον έχει μαζί του στην ομάδα μας.

Βέβαια ο Ρζεζνίτσακ λέει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από κάποιες άλλες ομάδες στην Πολωνία αλλά και στην Αυστραλία. Ο 32χρονος αναφέρει ότι έχει ήδη δώσει την υπόσχεση του στην Βίσλα και μάλλον εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η αναφορά του… «Kiedy rozeszła się informacja, że odchodzę z Azerbejdżanu, odezwały się Arka, Górnik, Cracovia. Było też zapytanie z Gliwic. Pod koniec maja pojawiła się oferta z Płocka. Spotkaliśmy się z Markiem i mnie przekonał. Trochę się wahałem, bo parę dni temu odezwał się Henning Berg, który poprowadzi Omonię Nikozja. Powiedział, że mnie chce, ale potrzebuje jeszcze kilkunastu dni. Cypr byłby fajną opcją, ale byłem po słowie z Wisłą i nie chciałem złamać obietnicy. Zadzwonili też z Australii, ale ze względu na przepisy wszystko, co bym zarobił, musiałbym przeznaczyć na życie.»

Η μετάφραση…«Όταν μαθεύτηκαν τα νέα ότι φεύγα από το Αζερμπαιτζάν, η Άρκα, η Γκόρνικ και η Κρακοβία ενδιαφέρθηκαν. Υπήρξε επίσης και ενδιαφέρον από την Γκλιβίτσε. Περί τα τέλη Μαίου εμφανίστηκε και η Βίσλα Πλοτς. Συναντήθηκα μαζί τους και πείστηκα. Λίγες μέρες προηγουμένως ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αναλαμβάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ, εξέφρασε το ενδιαφέρον του. Η Κύπρος θα ήταν ένας καλό προορισμός, όμως ύστερα από την υπόσχεση που έδωσα στην Πλοτς δεν μπορούσα να κάνω πίσω. Υπήρξε και ενδιαφέρον από Αυστραλία.»