Home TOP NEWS Η κίνηση, τα συμφωνηθέντα και… η αντίδραση του κόσμου

Η κίνηση, τα συμφωνηθέντα και… η αντίδραση του κόσμου


Μια ματιά αν ρίξει κανείς στα social media, μετά την ανάρτηση Παπασταύρου για το θέμα Primetel, θα αντιληφθεί ότι η αντίδραση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη στάση που τηρεί η συνδρομητική πλατφόρμα είναι έντονη.

Ο Σταύρος Παπασταύρου ανέφερε πως για να πετύχει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που ζητά, δηλαδή να τηρήσει η Primetel τις προφορικές της δεσμεύσεις και να αναθεωρήσει το υφιστάμενο συμβόλαιο, θα χρειαστεί τη συμπαράσταση του κόσμου της. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι προς το συμφέρον κανενός η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών να οδηγηθεί στα άκρα, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει εκκρεμούσα δικαστική υπόθεση, καθώς από τη μία η Primetel θα έχει σοβαρές απώλειες συνδρομητών και από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μείνει σαφώς δυσαρεστημένη αν το συνδρομητικό κανάλι δεν τηρήσει αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε προφορικώς.

Η σημερινή ανάρτηση Παπασταύρου ήταν μία πρώτη δυναμική κίνηση για να προκαλέσει ταρακούνημα στην Primetel και να της βάλει πίεση ώστε να διαφοροποιήσει τη στάση της, η οποία κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη.