Home TOP NEWS Ήρθε, είδε και απήλθε

Ήρθε, είδε και απήλθε


Ο Χένινγκ Μπεργκ ήρθε την περασμένη Κυριακή στην Κύπρο, την Δευτέρα υπέγραψε το συμβόλαιο του και ξεναγήθηκε στο Ηλίας Πούλλος και στο ΓΣΠ και γνώρισε από κοντά τους συνεργάτες του.

Είχε την ευκαιρία να κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις με την ομάδα προγραμματισμού για τα μεταγραφικά, είχε την πρώτη του γνωριμία με τους δημοσιογράφους στην δημοσιογραφική διάσκεψη μιλώντας στον κόσμο για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ήταν μία γεμάτη εβδομάδα για τον Νορβηγό προπονητή ο οποίος χθες αναχώρησε για την πατρίδα του, θα κάνει τις απαραίτητες διευθετήσεις και θα επιστρέψει με την έναρξη της προετοιμασίας.

Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει θα είναι σε συνεχή επαφή με τον Νεόφυτο Λάρκου για τις μεταγραφές, θα ερωτάται και θα δίνει και αυτό τις δικές του προτάσεις με την ελπίδα ότι μέχρι την επιστροφή του στην Κύπρο το ρόστερ θα είναι στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό συμπληρωμένο.

Οι πρώτες εντυπωσεις πάντως που απεκόμισε από την παραμονή του στην Κύπρο είναι πολύ θετικές, έτσι τουλάχιστον εκφράστηκε στη δημοσιογραφική και το πιο σημαντικό είναι πως ανυπομονεί όπως ανέφερε να πιάσει δουλειά.

Τον περιμένουμε.