Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κλ. Γεωργιάδης: «Αν ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου πρέπει να κλείσουμε όλα...

Κλ. Γεωργιάδης: «Αν ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου πρέπει να κλείσουμε όλα τα γήπεδα»


Ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει εδώ και μέρες με το Μακάρειο Στάδιο.

Οι αναφορές του

Για το Μακάρειο: «Να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Είναι ένα γερασμένο γήπεδο που είναι σαν την κοτζάκαρη που της κάνες πατσιαρίσματα. Να γίνει σύγχρονο, δε θα γίνει. Με τις βελτιώσεις που γίνονται, το γήπεδο είναι κατάλληλο. Είναι ένας τετραετής σχεδιασμός για να διορθώνονται και ένα κομμάτι. Ζητήθηκε να γίνει αναβάθμιση στο κλειστό κύκλωμα και αυτό έγινε. Φέτος προβλέπεται άλλο κομμάτι. Όμως σε κάποιες κερκίδες που είναι κλειστές, τα έργα κοστίζουν τόσο πολύ που δεν μπορούν να γίνουν. Πρέπει να σας πω υπεύθυνα πως αν ακολουθήσουμε το γράμμα του νόμου πρέπει να κλείσουμε όλα τα γήπεδα. Δεν είναι θέμα εκπτώσεων. Το Μακάρειο αντί για 10χιλ. πρέπει να έχει έξι. Αν το πιέσουμε για 10 τότε δε θα είναι ασφαλές. Για θέμα ασφάλειας είναι για έξι θέσεις».

Για το αν η καθυστέρηση στις διαδικασίες είναι δικαιολογημένη: «Οι διαδικασίες είναι τόσο αργές, όσο της δημόσιας υπηρεσίας. Έπρεπε να γίνουν μελέτες και να εξεταστούν από διάφορα τμήματα τα αιτήματα. Χωρίς να θέλω να το δικαιολογήσω, αντίθετα το κακίζω, είναι πραγματικότητα πως κινούνται με ρυθμούς κανόνες κάποια πράγματα αλλά έτσι λειτουργεί η υπηρεσία».