Home TOP NEWS Λώρης Κυριάκου για γήπεδο, προπονητή και Κατελάρη

Λώρης Κυριάκου για γήπεδο, προπονητή και Κατελάρη


Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του super sport-fm έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος του Δ.Σ της ποδοσφαιρικής ομάδας Λώρης Κυριάκου. Αναφέρθηκε στο θέμα του Μακαρείου, τον προπονητή και τον Κατελάρη.

Είπε αναλυτικά:

«Ο ΚΟΑ προσπαθούσε να βρει δικαιολογίες για να δώσει απάντηση. Στην αρχή μας παράπεμπε στην μια επιτροπή και ακολούθως στην άλλη. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν να μας παραπέμψει στην αστυνομία, η οποία είχε δώσει την έκθεση της τον Απρίλη του 2018. Δεν θέλουν να επιτρέψουν της Ομόνοιας να αγωνιστεί στο Μακάρειο. Όταν κάνεις από την πρόταση από τις 28/2 και παίρνεις την απάντηση στις 4/6, μας λένε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο με δικά μας έξοδα, τα οποία ανέρχονται στα 2 εκ. ευρώ, τότε τι είναι; Είναι ξεκάθαρο πως έχει γίνει παρανομία. Με ποιο σκεπτικό εκδόθηκε αυτή η άδεια. Αν γινόταν κάτι και θρηνούσαμε θύματα ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη; Η ΚΟΠ μας δίνει εγγύηση ότι αυτό το γήπεδο είναι ασφαλές;»

Για το αίτημα για κατεδάφιση του Μακαρείου και ανέγερση νέου γηπέδου: «Η Ομόνοια κάνει ένα βήμα περισσότερο. Θα το κατεδαφίσουμε και θα το κάνουμε ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο γήπεδο για να αγωνίζονται η Ομόνοια και τα προσφυγικά σωματεία. Θα είναι ιδιοκτησία του ΚΟΑ. Όπως γίνεται με το Γήπεδο της Λεμεσού. Θα βάλει όμως τα λεφτά η Ομόνοια, θα ανήκει στην Ομόνοια, και θα το διαχειρίζεται η Ομόνοια».

Που θα παίζουν οι ομάδες που χρησιμοποιούν το Μακάρειο; «Θα ξοδέψει αυτά τα λεφτά για να είναι ασφαλές το γήπεδο; Αποκλείεται».

Έχετε συμφωνήσει με το ΓΣΠ; «Ήμασταν σε συνεχείς επαφές και θα αγωνιζόμαστε εκεί. Απώτερος στόχος μας είναι να κάνουμε ένα ιδιόκτητο γήπεδο. Ψάχνουμε γη, έχουμε κάτι υπόψη μας και κάνουμε ενέργειες. Μέχρι να γίνει όλη αυτή η διαδικασία, θα αγωνιζόμαστε στο ΓΣΠ».

Υπάρχει νεότερο με το θέμα προπονητή; «Από τη στιγμή που ένας προπονητής δεν έχει υπογράψει, δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Ας κάνουμε υπομονή και σήμερα και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Για την πρόταση στον Κατελάρη: «Απορρίφθηκε η πρόταση αφού δεν προσέφεραν χρηματικό αντάλλαγμα».