Home TOP NEWS Με πυγμή, δυναμισμό και αποφασιστικότητα!

Με πυγμή, δυναμισμό και αποφασιστικότητα!


Εξέθεσε όλους όσοι ενεπλάκησαν στο ζήτημα του Μακαρείου η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ανακοίνωση της αφήνει εκτεθειμένο τον ΚΟΑ ο οποίος, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, έχει κωλυσιεργήσει αφήνοντας το θέμα να εκκρεμεί χωρίς λόγο και αιτία για τρεις μήνες.

Παράλληλα μέσα από τις επιστολές που έχει επισυνάψει, δικές της προς τον ΚΟΑ αλλά και της αστυνομίας προς τον ΚΟΑ, αποδεικνύει όλες εκείνες τις αναλήθειες που εκφράστηκαν από τους εκπροσώπους του οργανισμού τις προηγούμενες μέρες.

Η διοίκηση δείχνει πυγμή, δυναμισμό αλλά και αποφασιστικότητα για να διασφαλίσει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφού πλέον έχει γνωστοποιήσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις της.

Φέρνει την ΚΟΠ και τον ΚΟΑ προ των ευθυνών τους αναφορικά με το πεπαλαιωμένο και ακατάλληλο, για διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Μακάρειο στάδιο, ζητώντας την ίδια στιγμή την ίδια προσέγγιση και αντιμετώπιση από την Πολιτεία, σε σχέση με τα γήπεδα άλλων ομάδων, αιτούμενη την ανοικοδόμηση του γηπέδου της Λευκωσίας.

Επιπλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδίκησε και κέρδισε καλύτερους οικονομικούς όρους από το ΓΣΠ όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Μπορεί το συγκεκριμένο  ζήτημα να «πλάτιασε» χρονικά, όμως θεωρούμε ότι σε γενικές γραμμές η ομάδα βγαίνει κερδισμένη τόσο σε ότι αφορά στην ουσία του αλλά και επικοινωνιακά.

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ