Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο προπονητής της πρωταθλήτριας ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, Γιώργος Ιωάννου, σχολιάζει τη σεζόν που...

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, Γιώργος Ιωάννου, σχολιάζει τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί


Απολογισμό για την παρουσία της πρωταθλήτριας ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 έκανε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ιωάννου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα.

«Όταν ξεκινούσαμε το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως αυτή η ομάδα θα είχε καλή πορεία και πως σίγουρα θα ήταν στις πρώτες τρεις θέσεις της βαθμολογίας, όμως δεν περίμενα πως η πορεία θα ήταν τόσο καλή και πως δεν θα δεχόμασταν καμία ήττα. Νομίζω ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μου το περίμεναν» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για τα συμπεράσματα που είχε βγάλει μετά το πέρας της πρώτης φάσης, συμπλήρωσε: «Δεν είπα όταν τελείωσε η πρώτη φάση πως θα πάρουμε σίγουρα το πρωτάθλημα. Από την στιγμή που ξεκίνησε η δεύτερη φάση και η βαθμολογία μηδενίστηκε, οι ομάδες ήταν πιο έτοιμες. Εμείς έπρεπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό όπως στην πρώτη φάση για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα».

Όσο αφορά τα θετικά που κρατά, ανέφερε: «Το θετικό είναι η πορεία της ομάδας. Το πρωτάθλημα είναι κάτι επιπλέον, που έδωσε χαρά στους ποδοσφαιριστές μου. Ο τίτλος είναι απλά μια στάση στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία, που θα τους δώσει το κίνητρο να συνεχίσουν για να πετύχουν τους στόχους τους, με ελπίδα να παίξουν κάποια μέρα στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα είναι ένα ωραίο επίτευγμα όμως προσωπικά αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι η ωριμότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω του συνεργάτες μου και το τεχνικό τιμ για την άψογη συνεργασία που είχαμε».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία: «Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση και ομοιομορφία στην Ακαδημία Ξεχώρισα το γεγονός ότι είχαμε στη διάθεσή μας εξοπλισμό που μας βοήθησε να δουλέψουμε με περισσότερη εξειδίκευση και να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, προσθέσαμε στο προσωπικό μας αθλητική ψυχολόγο, διατροφολόγο κ.α».

Για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που είναι το Σούπερ Καπ απέναντι στο ΘΟΪ, πρόσθεσε: «Είναι ακόμα ένα παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα ίδια ψηλά επίπεδα απόδοσης».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Ιωάννου τοποθετήθηκε και για το διεθνές τουρνουά στη Γερμανία που θα λάβει μέρος η ομάδα του σε λίγες μέρες: «Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Θα γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες, κάτι που σίγουρα μόνο κερδισμένους θα μας αφήσει. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο και να δοκιμαστούμε σε δύσκολες καταστάσεις, Πάνω απ’ όλα θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να το διασκεδάσουν και να το απολαύσουν ως μια ωραία εμπειρία».