Home TOP NEWS Οκτώ μεγάλες δόξες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στέλνουν τις ευχές τους

Οκτώ μεγάλες δόξες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στέλνουν τις ευχές τους


Εβδομήντα ένα χρόνια ζωής κλείνει σήμερα το σωματείο μας και το omonoianews επικοινώνησε με 8 ποδοσφαιριστές που δόξασαν στο παρελθόν τη φανέλα με το τριφύλλι. Έστειλαν τις ευχές τους και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το μέλλον.

Σωτήρης Καϊάφας: «Το 1948 όταν ιδρύθηκε ξεκίνησε σιγά σιγά και μεγαλούργησε στην εποχή της δική μας. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν η ομάδα που γέμιζε τα γήπεδα. Είχαμε κάποιες ατυχίες τελευταία και σίγουρα έγιναν λάθη. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Είναι δύσκολες σήμερα οι συνθήκες. Ο Κόσμος θυμάται τα παλιά. Εμείς οι παλαίμαχοι συναντούμε τον κόσμο και θυμόμαστε τα ένδοξα χρόνια και είναι για εμάς αυτό μία ανακούφιση. Περιμένουμε την ανάσταση μας. Να πω χρόνια πολλά στο μεγάλο μας σωματείο, ο κόσμος μας να κάνει ακόμα λίγη υπομονή και θα έρθουν, πιστεύω καλύτερες μέρες. Έχω επιφυλάξεις αλλά είμαι αισιόδοξος.»

Image result for Σωτήρης Καιάφας

Ανδρέας Κανάρης: «Χρόνια πολλά στην ομάδα μας. Ελπίζουμε ότι το μέλλον θα φέρει καλύτερες μέρες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προσωπικά πιστεύω ότι αν γίνουν σωστές επιλογές θα μπορέσει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει στα ψηλά του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Και όταν λέμε να πάει η ομάδα καλά εννοούμε να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή. Ο κόσμος μόνο με αυτό θα είναι ικανοποιημένος, μόνο αν ξαναδεί την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια. Πρέπει να ξαναγίνει βασίλισσα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόσα χρόνια κάνουμε υπομονή, ας κάνουμε ακόμα λίγη και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.»

Image result for ανδρέας κανάρης

Νίκος Χαραλάμπους: «Σήμερα κλείνουμε 71 χρόνια ζωής και πραγματικά νοιώθουμε ιδιαίτερη χαρά διότι μας δίνεται η ευκαιρία και να ευχηθούμε και παράλληλα να στείλουμε τα μηνύματα, όλα εκείνα που ακολουθούν το μεγάλο σωματείο μας για δεκαετίες. Η ομάδα μας δεν είναι μόνο μία ομάδα ποδοσφαιρική αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την γέννηση της έχει δώσει το στίγμα της, αυτό για το οποίο τάχθηκε ως όρος ύπαρξης. Ενωμένοι, αγαπημένοι όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά και σαν κοινωνική προτεραιότητα. Ήταν δύσκολη η εποχή που ιδρύθηκε, οι τότε παίκτες έστειλαν το μήνυμα και δεν δέχθηκαν να προσυπογράψουν το οποιοδήποτε μανιφέστο. Όσα έβαλαν στα παρελθόν οι παλιοί σαν παρακαταθήκη πρέπει να είναι για όλους  προτεραιότητα. Εμείς που είχαμε την τύχη να υπηρετήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ νοιώθουμε ότι πράξαμε το καθήκον μας και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτή τη σημαδιακή ημερομηνία. Δεν θα αφήσουμε ποτέ την ΟΜΟΝΟΙΑ μόνη. Ακολουθούμε όσα πιστεύουμε και όσα αγαπήσαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία, η ΟΜΟΝΟΑ είναι ενιαία και τα όσα έγιναν τελευταία είναι μόνο ένα ολίσθημα μέσα στη διαδρομή μας. Στηρίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σαν παλαίμαχοι , σαν άνθρωποι και σαν οπαδοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί σε πολύ καλύτερες μέρες και αυτό δεν θα αργήσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για εμάς είναι η τροφή, το νερό και ο αέρας που αναπνέουμε. ΟΜΟΝΟΙΑ χρόνια πολλά, να τα χιλιάσεις και να θυμάσαι ότι όλοι θέλουμε να σε δούμε εκεί που σου αξίζει.»

Image result for νικος χαραλάμπους

Φίλιππος Δημητρίου: «Σήμερα γιορτάζει η μάνα μας. Γιορτάζει η μεγάλη μας αγάπη. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι θα έρθουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερες μέρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ταγμένη για να πρωταγωνιστεί, ο κόσμος περιμένει να την δει ξανά να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, προσωπικά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. Ο κόσμος μας το αξίζει.»

Image result for φιλιππος δημητριου

Ανδρέας Κάντηλος: «Σίγουρα είναι μία μεγάλη μέρα για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ Λαό. Δεν πιστεύω ότι έχει πολλούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που θα υπολόγιζαν ποτέ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή σε αυτή την δύσκολη θέση. Όμως πιστεύουμε στην ομάδα μας ελπίζουμε ότι σύντομα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επανέλθει και θα ξαναβρεθεί εκεί που της αξίζει. Χρόνια πολλά στην ομάδα που όλοι αγαπήσαμε και δεν πρόκειται να την ξεχάσουμε και να την αφήσουμε μόνη της ποτέ.»

 Image result for Ανδρέας Κάντηλος

Ευαγόρας Χριστοφή: «Χρόνια πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας να περνά δυσκολίες, ο κόσμος να έχει απογοητευτεί όμως πρέπει όλοι να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε αισιόδοξοι. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να την εγκαταλείψει.  Ελπίζουμε ότι θα δούμε σύντομα κάτι εντελώς διαφορετικό για να μπορέσει και πάλι η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει ψηλά.»

Image result for Ευαγόρας Χριστοφή

Ανδρέας Χαρίτου: «Σίγουρα για εμάς τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική. Είναι μέρα που γεννήθηκε το σωματείο που μας εκφράζει γι’ αυτό και την τιμούμε όπως πρέπει να την τιμούμε. Παραμένουμε πιστοί στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την στηρίζουμε ακόμα και σε αυτή την περίοδο που περνά δύσκολα. Εμείς οι παλιοί παίκτες που παίξαμε και στις καλές δεκαετίες νοιώθουμε προνομιούχοι, νοιώθουμε τυχεροί και έχουμε μία υποχρέωση περισσότερη να υποστηρίζουμε και να καλούμε αυτούς που ίσως χάνουν το κουράγιο τους να παραμένουν κοντά της με αισιοδοξία για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Όσο αφορά στο μέλλον, νοιώθουμε ότι τελευταία γίνεται προσπάθεια χωρίς όμως να βλέπουμε αποτέλεσμα μέχρι τώρα, όμως πιστεύω ότι φέτος θα είναι καλύτερα και πιο βελτιωμένα τα πράγματα. Έχουμε μάθει από τα λάθη μας, θεωρώ ότι οι άνθρωποι που ανέλαβαν είναι άξιοι, ξέρουν τα δεδομένα και το βάρος της ευθύνης τους και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα είναι υγιής οικονομικά θα δούμε σημάδια βελτίωση από τη φετινή χρονιά.»

Image result for αντρος χαριτου

Τάκης Μαυρής:  «Εύχομαι ότι καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε αυτούς που ίδρυσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτούς που την έκαναν βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στην πορεία βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας για να γίνει αυτή η ομάδα η πρώτη των πρώτων. Ελπίζουμε και περιμένουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ξανά ανέβει στο θρόνο της σύντομα. Πιστεύω ότι πλέον γίνεται μία αρκετά καλή δουλειά πάνω σε επαγγελματική βάση. Οι άνθρωποι που ασχολούνται είναι γνώστες και του ποδοσφαίρου και του τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έγιναν αρκετά λάθη. Πιστεύω ότι ίσως χρειάζεται κάποιο χρόνο, οι ομάδες δεν κτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη. Θα βρεθεί η χημεία πιστεύω για να μεγαλουργήσει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ.»

 Image result for Τάκης Μαυρής