Home TOP NEWS Πίεση… προς όφελος της ομάδας

Πίεση… προς όφελος της ομάδας


Νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε χθες ο Σταύρος Παπασταύρου, ρίχνοντας και πάλι βολές κατά της Primetel. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυξάνει περισσότερο την πίεση προς την τηλεοπτική πλατφόρμα, με σκοπό να βγει κερδισμένη η ομάδα.

Από τη στιγμή που η Primetel συνεχίζει να μην τηρεί τις προφορικές της δεσμεύσεις για νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να βγει μπροστά και να διαφυλάξει τα συμφέροντα της και αυτά που δικαιούται. Μέσω των αναρτήσεων του Παπασταύρου ο κόσμος δείχνει περισσότερο την αντίδραση για τη συμπεριφορά της Primetel προς την ομάδα και μεγάλη μερίδα είναι έτοιμη στο βγάλει την πλατφόρμα από το σπίτι τους λόγω αυτού του γεγονότος. Η αντίδραση από πλευράς ΔΣ και κόσμου αυξάνει περισσότερο την πίεση στο συνδρομητικό κανάλι και καλείται επιτέλους να κάνει αυτά με τα οποία έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας.

Πολύ πιθανόν εντός της εβδομάδας να έχουμε εξελίξεις στο θέμα, καθώς ήδη ο κόσμος έχει αντιδράσει με την Primetel και αυτό δεν θα βγει σε καλό για την τηλεοπτική πλατφόρμα.