Home TOP NEWS Προκαλεί και πάλι ο ΚΟΑ αγνοώντας τις επιστολές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Προκαλεί και πάλι ο ΚΟΑ αγνοώντας τις επιστολές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Στις 7 Ιουνίου, την επομένη δηλαδή της ανακοίνωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Μακάρειο, η διοίκηση της ομάδας μας απέστειλε επιστολή στον οργανισμό μέσω της οποία αιτήθηκε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΑ ώστε να ενημερώσει για την πρόταση της για το γήπεδο. Την ίδια μέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρθηκε μέσω μία δεύτερης επιστολής της στην ανάγκη όπως το Μακάρειο στάδιο πάψει προσωρινά να λειτουργεί, μέχρι να εναρμονιστεί με τις πρόνοιες αστυνόμευσης και ασφάλειας, καθώς σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας είναι φανερό ότι οι βασικές πρόνοιες της νομοθεσίας παραβιάζονται και το γήπεδο κακώς χρησιμοποιείται.

Στις 13 Ιουνίου αποστάληκε νέα επιστολή, υπενθύμιση προς τον ΚΟΑ για την πρόθεση όπως υπάρξει μία συνάντηση για συζήτηση επί του θέματος. Οι επιστολές απευθύνονταν στην Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Μαίρη Παπαμιλτιάδους.
Έχουν περάσει δύο ακριβώς εβδομάδες και δεν υπήρξε καμία απάντηση. Ούτε καν επιβεβαίωση ότι παρελήφθησαν οι επιστολές.

Ο ΚΟΑ για ακόμη μία φορά αγνοεί με προκλητικό τρόπο την ομάδα μας. Ένας οργανισμό ο οποίος οφείλει να αντιμετωπίζει αξιοκρατικά και με διαφάνεια όλες τις ομάδες στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και ο οποίος όλα αυτά, ανερυθρίαστα καταπατά.

Να σημειωθεί επίσης πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε από ΚΟΑ και ΚΟΠ να της εγγυηθούν την ασφάλεια του κόσμου και της ομάδας για να μπει στο συγκεκριμένο γήπεδο να παίξει, εάν αυτό δεν εναρμονιστεί με τη νομοθεσία και αν δεν υλοποιηθούν όσα η αστυνομία αναφέρει στην έκθεσή της.