Home TOP NEWS Χάρης Μαυρίας: «Δεν μας παίρνει να κάνουμε άλλη μία κακή χρονιά…»

Χάρης Μαυρίας: «Δεν μας παίρνει να κάνουμε άλλη μία κακή χρονιά…»


Λίγο μετά το τέλος του φιλικού με την Μπειτάρ ο Χάρης Μαυρίας μίλησε για το παιχνίδι αλλά και τη νέα προσπάθεια που αρχίζει φέτος.

Αρχικά αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπό τον Χένινγκ Μπεργκ ως προπονητή λέγοντας: «Ο κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία του. Προσωπικά ήρθα με τον Αναστασίου και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ο Μπεργκ έχει άψογη φιλοσοφία για το πως θέλει την ομάδα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα.»

Για την αγωνιστική ταυτότητά της ομάδας… «Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να κτίσουμε φιλοσοφία για να πρωταγωνιστήσουμε.»

Για τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ανέφερε… «Παίζω ακραίος αμυντικός και ακραίος επιθετικός. Ότι επιλέξει ο προπονητής.»

Ερωτήθηκε για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγο καιρό λέγοντας: «Ευελπιστούμε να είναι καλύτερη. Πέρσι ήταν μία από τις χειρότερες σεζόν και δεν μας παίρνει φέτος να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να κάνουμε κάτι όχι απλά καλύτερο αλλά πολύ καλύτερο. Έχουμε χρόνο πριν το πρωτάθλημα όμως θεωρώ ότι τα δύο πρώτα παιχνίδια στη νέα σεζόν είναι πολύ σημαντικά. Δίνουν ψυχολογία και είναι σημαντικό ένα καλό ξεκίνημα.»