Home TOP NEWS Χωρίς κόσμο στα γήπεδα δεν υπάρχει βία και χωρίς αυτοκίνητα στο δρόμο...

Χωρίς κόσμο στα γήπεδα δεν υπάρχει βία και χωρίς αυτοκίνητα στο δρόμο δεν υπάρχουν ατυχήματα


«Επιτυχημένο το μέτρο της κάρτας φιλάθλου», λέει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, επειδή δεν είχαμε προβλήματα βίας τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Σε μια χρονιά στην οποία καταγράφηκε το μικρότερο νούμερο εισιτηρίων σε όλους τους αγώνες, ο κ. Σαββίδης πανηγυρίζει που δεν είχαμε κρούσματα βίας σε άδεια γήπεδα.

Στα χνάρια του Ιωνά Νικολάου φαίνεται να πηγαίνει ο Γιώργος Σαββίδης και αυτό διατυπώνεται μέσα από τις δηλώσεις του, αφού παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου. Είναι αδιανόητο να μην αντιλαμβάνεται το πόσο επηρέασε την προσέλευση αλλά και γενικότερα το κυπριακό ποδόσφαιρο το μέτρο της κάρτας. Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κάποιος με το μέτρο, δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι ο κόσμος γύρισε την πλάτη σε όλο αυτό και τα γήπεδα άδειασαν. Γήπεδα τα οποία έχουν μείνει χρόνια πίσω σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις και δεν πληρούν καν τις προϋποθέσεις ασφαλείας και αστυνόμευσης. Ο κ. Σαββίδης παρουσιάζεται μάλιστα και αισιόδοξος ότι ο αριθμός θα αυξηθεί και ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα. Από που ακριβώς το συμπέρανε αυτό, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.

Δυστυχώς όσο υπάρχουν τέτοια μυαλά που κρίνουν την τύχη του αγαπημένου μας αθλήματος, όχι μόνο δεν θα αλλάξουν τα πράγματα, αλλά θα χειροτερέψουν. Όσο για την άστοχη δήλωση ότι με την κάρτα φιλάθλου αποφεύχθηκαν τα προβλήματα βίας, τη στιγμή που κόσμος δεν υπάρχει, με την ίδια λογική να αφαιρέσουμε τα αυτοκίνητα από τους δρόμους για να μην υπάρχουν ατυχήματα.

ΥΓ: Ανέβηκαν και οι πωλήσεις στα τηλεοπτικά πακέτα λένε, οπόταν μια χαρά.

ΥΓ2: Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε την κίνηση της ΑΕΚ, να βάλει στο γήπεδο νεοσύλλεκτους στρατιώτες και μάλιστα χωρίς κάρτα. Θα πούμε απλά ότι εκεί αποτυπώνεται και η κατάντια του αθλήματος.