Home TOP NEWS Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας


Ούτε σήμερα είχαμε ανακοίνωση για τον αριστερό μπακ ή για άλλες θέσεις που χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση η ΟΜΟΝΟΙΑ. Παρότι οι διεργασίες ήταν έντονες, δεν προέκυψε κάτι ανακοινώσιμο. Πρέπει όμως να θυμόμαστε πως ακόμα έχουμε 9 Ιουλίου και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και πανικού.

Οι «καλές» επιλογές της περασμένης σεζόν παρέμειναν στο ρόστερ, ενώ αποκτήθηκαν ήδη και οκτώ ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις. Απομένουν ακόμα κάποιες μέρες μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για Πολωνία και η λογική λέει πως κάποια ή κάποιες μεταγραφές ως τότε θα ολοκληρωθούν. Ας μην πνιγόμαστε όμως σε ένα ποτήρι νερό. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και δεν χρειάζεται καμία πίεση, που πιθανόν να φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Προφανώς με τα όσα αναφέρουμε πιο πάνω δεν εννοούμε να εφησυχαστούμε και να μην εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες τόσο το καλύτερο. Πιο σημαντικό όμως, θεωρούμε πως είναι η αξία των παικτών, οπότε ας μην μας πιάνει ο πανικός για να γίνουν ορθές επιλογές.