Home TOP NEWS Διήμερο εργομετρικών εξετάσεων

Διήμερο εργομετρικών εξετάσεων


Σήμερα και αύριο οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα περάσουν από τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων. Έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ και θα βρεθούν αυτό το διήμερο σε εξειδικευμένο επιστημονικό κέντρο στην Λάρνακα για να κάνουν τις απαραίτητες μετρήσεις λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, την ερχόμενη Τετάρτη.

Το πρόγραμμα των εργομετρικών περιλαμβάνει κάποιες ασκήσεις μέσα από τις οποίες διαφαίνεται η σωματική κατάσταση των αθλητών και βάση των μετρήσεων που γίνονται, ο κάθε ένας ξεχωριστά γνωρίζει τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δουλέψει μέσα στο επόμενο διάστημα για να φέρει το σώμα του και το μυικό του σύστημα σε ισορροπία.

Δύναμη, αλτικότητα, τρεξίματα κυρίως στο αερόβιο κομμάτι, λιπομέτρηση κ.α, ανάλογα με το τι ζητά το προπονητικό τιμ, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των εργομετρικών εξετάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν ή αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα κάποια προβλήματα τραυματισμών θα έχουν ειδικό πρόγραμμα σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο όλοι ανεξαιρέτως θα βρεθούν σήμερα και αύριο στην Λάρνακα.