Home TOP NEWS Έμειναν μόνο οι υπογραφές – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Έμειναν μόνο οι υπογραφές – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας


Όλα έγιναν με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες μέρες. Το διαζύγιο μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Κολοβού ήταν προδιαγεγραμμένο ωστόσο η είδηση για τη διαφαινόμενη ένταξη του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό έσκασε σαν βόμβα.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη συμφωνήσει στους όρους με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κολοβού στην Αθήνα και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Η υπόθεση μετράει ώρες για να κλείσει και τυπικά καθώς ο Κολοβός έχει συμφωνήσει και στους όρους του συμβολαίου του και αναμένεται ότι σήμερα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να έχει την τελική συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Δημοσίευμα πάντως του to10.gr κάνει λεπτομερή αναφορά στους όρους της συμφωνίας:

H πρώτη κρούση του Νίκου Νταμπίζα προς την πλευρά του Δημήτρη Κολοβού ήταν αμέσως μετά το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία. Εκεί που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σημείωσε γκολ με το κεφάλι, ισοφαρίζοντας σε 2-2 το ματς και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Εθνική. Την αμέσως επόμενη μέρα, ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, ο οποίος του είπε πως η Ομόνοια έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του και να τον κάνει δικό της. Όπως και έγινε. Ωστόσο, τόσο στο μυαλό των Νταμπίζα και Δώνη, όσο και στου παίκτη, το ενδεχόμενο συνεργασίας δεν είχε κλείσει.

Τις τελευταίες 15 μέρες ο Παναθηναϊκός επανήλθε για τον Έλληνα διεθνή. Ο Νταμπίζας ενημερώθηκε πως επιθυμία του παίκτη είναι να έρθει στους πράσινους, ο Δώνης ήταν πολύ θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, την ίδια ώρα που ο Κολοβός προσπαθούσε να πείσει την Ομόνοια να τον αφήσει ελεύθερο. Οι Κύπριοι αρχικά ζητούσαν 200.000 ευρώ, στη συνέχεια έπεσαν οι απαιτήσεις τους στα 150.000 ευρώ, αλλά απ’ τον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαροι πως δεν έχουν διαθέσιμα λεφτά.

Ο παίκτης δέχτηκε να ρίξει τις δικές του απολαβές ώστε να τελειώσει το deal και πριν από δέκα μέρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν να μεταβούν στην Κύπρο για τις λεπτομέρειες. Ωστόσο κάπου εκεί εμφανίστηκαν φήμες περί ενδιαφέροντος του Ατρόμητου. Τα ΜΜΕ της Κύπρου ανέφεραν ότι για τον Κολοβό ενδιαφέρεται πολύ ζεστά η ομάδα του Περιστερίου, κάτι που δεν ίσχυε. Ο Αναστασίου δεν είχε τον παίκτη στη λίστα του (ψάχνει ένα αριστερό μπακ για να τελειώσει τις μεταγραφικές κινήσεις), όμως και μόνο τα… δημοσιεύματα στάθηκαν ικανά για να θέσουν σε αμφιβολία την υπόθεση. Η Ομόνοια αμέσως ανέβασε τις απαιτήσεις της όταν ακούστηκε το όνομα του Ατρόμητου, με τον Παναθηναϊκό να παίζει το δικό του παιχνίδι τακτικής.

Από τον Παναθηναϊκό λένε ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος, ωστόσο οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως έχουν μπει ρήτρες για συμμετοχές του παίκτη, ενώ η Ομόνοια διατήρησε και ποσοστό μεταπώλησης. Διαφορετικά δε θα προχωρούσε η μεταγραφή, η οποία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, τουλάχιστον μέχρι τις τελευταίες ώρες της. Διότι από χθες το βράδυ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο είχαν αρχίσει οι φήμες για συμφωνία του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, τηρούσαν σιγή ιχθύος, όπως κάνουν με όλα τα θέματα, τη στιγμή που από το περιβάλλον του παίκτη… ορκίζονταν πως δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές… Κάτι που όπως αποδείχτηκε ήταν πολύ μακριά από την αλήθεια!