Home TOP NEWS Εντείνονται οι προσπάθειες για τις επόμενες προσθήκες

Εντείνονται οι προσπάθειες για τις επόμενες προσθήκες


Εντατικά και επί καθημερινής βάσεως εργάζονται στην ομάδα προγραμματισμού για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ. Αυτή την εβδομάδα οι διεργασίες θα είναι εντονότερες, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με κάποιες περιπτώσεις και αναμένονται εξελίξεις.

Μπορεί ο στόχος για μεταγραφή πριν την αναχώρηση για Πολωνία να απομακρύνεται, ωστόσο οι διεργασίες για τις επόμενες μεταγραφές συνεχίζονται. Είχαμε πει και παλαιότερα, ότι θα ήταν ιδανικό να πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, με γεμάτο ρόστερ. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα όμως και λίγες είναι οι ομάδες που μπορούν να το καταφέρουν. Πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εξετάζουν αρκετές επιλογές ταυτόχρονα και πιθανόν να καθυστερήσουν να δώσουν την τελική τους απάντηση. Η ομάδα προγραμματισμού κατευθύνεται προς συγκεκριμένες περιπτώσεις και αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι αξίζει τον κόπο η όποια καθυστέρηση γίνεται. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μεταγραφή του Γιόρντι Γκόμεθ, η οποία καθυστέρησε αρκετά μέχρι να υλοποιηθεί (17 Αυγούστου) και εν τέλη ήταν η ποιοτικότερη προσθήκη του ρόστερ.

Ο κόσμος χρειάζεται να κάνει λίγη υπομονή, καθώς μια καλή ομάδα δεν χτίζεται από το πόσο γρήγορα κλείνουν οι μεταγραφές, αλλά από τη σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς.