Home TOP NEWS Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Σοκολόφσκι

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Σοκολόφσκι


Θέμα χρόνου είναι να έρθει στην Κύπρο ο Καζ Σοκολόφσκι, όπου θα είναι ο νέος βοηθός προπονητής της ομάδας. Ο Πολωνός τεχνικός έλυσε το συμβόλαιο του με την πρώην ομάδα του και έρχεται για να συνεργαστεί ξανά με τον Χένινγκ Μπεργκ.

Αυτό το επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του, ο Τεχνικός Διευθυντής της Σταμπάεκ:

«Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Σοκολόφσκι για να διακόψουμε την συνεργασία μας. Ήθελε να ακολουθήσει τον Χένινγκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Καζ έκανε εξαιρετική δουλειά σε εμάς και τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κατέβαλε την περασμένη περίοδο».

Ο προπονητής της ομάδας μας εξέφρασε εξ αρχής την πρόθεση του, όπως δουλέψει ξανά με τον Σοκολόφσκι. Ο ίδιος ήταν θετικός στο να έρθει, ωστόσο υπήρχαν κάποια διαδικαστικά στη μέση με την Σταμπάεκ. Αυτά φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν και πολύ σύντομα θα έρθει στην Κύπρο για να πιάσει άμεσα δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι δυο τους γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, κάτι που θα τους βοηθήσει στην άμεση έναρξη της συνεργασίας του.

Ο Σοκολόφσκι θα έρθει για λίγες ημέρες στην Κύπρο και ακολούθως θα μεταβεί με την αποστολή της ομάδας στην Πολωνία, εκεί όπου θα έχει πολλή δουλειά να κάνει μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.