Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η γκολάρα του Ρουσιά, η απίστευτη ευκαιρία του Φλορέσκου και ένας δραματικός...

Η γκολάρα του Ρουσιά, η απίστευτη ευκαιρία του Φλορέσκου και ένας δραματικός αποκλεισμός


Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της, δίνει το απόγευμα (19:00) η ομάδα μας, κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Μια γνώριμη αντίπαλος, που δυστυχώς δεν τη θυμόμαστε για καλό.

Τον Ιούλιο του 2016 και στην τελευταία παρουσία της ομάδας μας στην Ευρώπη, ΟΜΟΝΟΙΑ και Μπεϊτάρ αναμετρήθηκαν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στις 14 του μήνα στα Ιεροσόλυμα, με την ομάδα από το Ισραήλ να παίρνει τη νίκη με 1-0, στο πάγκο της οποίας ήταν ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής, Ραν Μπεν Σιμόν. Η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών σε εκείνον τον αγώνα, ωστόσο το πλήρωσε με γκολ και δέχθηκε την ήττα.

Ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ έγινε μια εβδομάδα μετά, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και με τον κόσμο έτοιμο να σπρώξει την ομάδα προς την πρόκριση. Η νύχτα όμως έμελλε να ήταν εφιαλτική, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τη νίκη με 3-2, δεν κατάφερε να προκριθεί, πληρώνοντας τα πολλά λάθη στην άμυνα, καθώς και την δυστοκία της μπροστά.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν η γκολάρα που πέτυχε ο Ονησιφόρος Ρουσιάς για το 3-2, κάτι που έδωσε ελπίδες. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, ο Γκεόργκε Φλορέσκου «κατάφερε» να χάσει μια απίστευτη ευκαιρία, σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος και έτσι η ομάδα μας γνώρισε τον αποκλεισμό.