Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως τους δούμε στο γήπεδο σήμερα

Ίσως τους δούμε στο γήπεδο σήμερα


Είναι γνωστό πως οι Γκαφούρ και Λόε, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο για τη νέα περίοδο, έχουν ταξιδέψει με την ομάδα και βρίσκονται στην Πολωνία. Ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι αυτό γίνεται λόγω των συμβατικών υποχρεώσεων που διατηρεί ακόμα η ομάδα με τους δύο και οι οποίοι σύντομα θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν. Σημειώνεται δε ότι αμφότεροι προπονούνται με τους υπόλοιπους παρά το γεγονός ότι δεν «κτίζει» πάνω τους ο προπονητής.

Στο φιλικό που θα διεξαχθεί σε λίγο απέναντι στην Μπειτάρ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τους δούμε στο παιχνίδι κι αυτό διότι οι επιλογές είναι κάπως περιορισμένες λόγω των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα αλλά λόγω και της διαχείρισης που ενδεχομένως να θέλει να κάνει το τεχνικό τιμ σε σχέση με τα λεπτά συμμετοχής που θα πάρει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Συνήθως σε αυτής της φύσης τα φιλικά παιχνίδια, ιδιαίτερα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι προπονητές προκαθορίζουν τον χρόνο που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές τους, άρα με αυτή τη λογική μπορεί να δούμε είτε τον Λοέ, είτε τον Γκαφούρ, είτε ακόμα και τους δύο να μπαίνουν στο γήπεδο.
Ακόμα κι αν συμβεί αυτό δεν αλλάζει κάτι, είναι αμφότεροι εκτός πλάνων.