Home TOP NEWS Match Report: Χάσαμε από μία πιο έτοιμη ομάδα, περιμένουμε όμως περισσότερα

Match Report: Χάσαμε από μία πιο έτοιμη ομάδα, περιμένουμε όμως περισσότερα


Αναμφίβολα αυτό που παρουσίασε στον πρώτο της φιλικο αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν αυτό που ίσως να ανέμενε ο κόσμος. Στα 90 λεπτά ελάχιστες ήταν οι στιγμές που μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί, με δυσκολία κρατούσαμε τη μπάλα ενώ δεχθήκαμε πάμπολες επιθέσεις και πέρα από τα τρία γκολ που σημείωσε η Μπειτάρ, είχε στον αγώνα 4 δοκάρια και άλλες ευκαιρίες για σημειώσει περισσότερα.
Σαφέστατα το πρώτο φιλικό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι κριτήριο για το μέλλον. Εξάλλου μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγάλει το τεχνικό επιτελείο και η ομάδα προγραμματισμού χρήσιμα συμπεράσματα.
Φάνηκε πάντως σήμερα ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών ήταν βαριά, το δήλωσε άλλωστε και ο Μπεργκ μετά το τέλος, ότι δηλαδή οι δυνατές προπονήσεις δεν επέτρεψαν στους παίκτες να βγάλουν ταχύτητες στο γήπεδο. Αντίθετα οι Ισραηλινοί έδειξαν να βρίσκονται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας και έδειχναν πιο φρέσκοι στο γήπεδο.
Είκοσι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό τον αγώνα.

Α’ ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπεργκ άρχισε το παιχνίδι με τους Νικολάου, Λούφτνερ, Λανγκ, Περέιρα, Μανρίκε, Κατελάρης, Γκόμες, Άλβες, Χριστοφή, Τιάγκο, Νταρμπισάιαρ.

Ήταν κάπως χαμένη η ομάδα στο πρώτο 10λεπτο, μπήκαν πολύ δυναμικά οι Ισραηλινοί και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 2ο λεπτό έχασαν ευκαιρία με σουτ έξω από την περιοχή και στο 7ο σκόραραν.

Ισορρόπησε στη συνέχεια κάπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, και είχε μία καλή στιγμή με ένα φάουλ του Τιάγκο το οποίο πέρασε άουτ ενώ λίγο αργότερα ο Χριστοφή ήταν αυτός που τροφοδοτήθηκε στην περιοχή όμως δεν έπιασε καλά το σουτ και χάθηκε η ευκαιρία.

Ανέβασε το ρυθμό της η Μπειτάρ στη συνέχεια και αφού πρώτα είχε δοκάρι στο 20ο λεπτό, σκόραρε στο 30ο το δεύτερο της γκολ.

Ο Χριστοφή αντικαταστάθηκε στο 32ο λεπτό, ήταν πολύ θετικό το ότι μπήκε ξανά στο γήπεδο σε αγώνα, δίνοντας τη θέση του στον Κακουλή.

Στο 44ο λεπτό η Μπειτάρ είχε άλλο ένα δοκάρι και δευτερόλεπτα αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε με τον Λανγκ ύστερα από κόρνερ.

Β’ ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν μαζεμένες αλλαγές για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κυριακίδης, Κούσουλος, Λάνγκ, Παναγιώτου, Μανρίκε, Λοέ, Κατελάρης, Κακουλλής, Μόντες, Άλβες και Ραμίρεζ μπήκαν στην επανάληψη.  Μισή ώρα πριν το τέλος μπήκαν στο παιχνίδι οι Χαρλάμπους, Λοίζου και Μαυρίας.

Η Μπειτάρ συνέχισε να είναι καλύτερη, κρατούσε περισσότερο την μπάλα, είχε ακόμη ένα δοκάρι και σκόραρε άλλο ένα γκολ.

Συμπερασματικά

Περιμένουμε σίγουρα να δούμε καλύτερα πράγματα στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν ενώ φάνηκε, θεωρούμε, η άμεση ανάγκη για ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έλειψε σήμερα ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει.

Πολύ θετικό το ότι πήρε χρόνο συμμετοχής ο Χριστοφή, καλή παρουσία είχε ο τερματοφύλακας Κυριακίδης στο δεύτερο ημίχρονο, φαίνεται ότι η ομάδα ψάχνει ομοιογένεια τόσο στον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται όσο και όταν είναι στην άμυνα.

Δεν μπορεί να γίνει κριτική στην απόδοση των νεοφερμένων, θα είναι κάπως άδικο σε αυτό πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν.

Επόμενο φιλικό το Σάββατο απέναντι στην Πολωνική Άρκα Γκντίνια.