Home TOP NEWS Μέσα από τη διάθεση κρίνεται το πρώτο πλάνο

Μέσα από τη διάθεση κρίνεται το πρώτο πλάνο


Την πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς θα παρατάξει ο Χένινγνκ Μπεργκ στο σημερινό ανεπίσημο φιλικό με την Ζάμαλεκ. Η διάθεση που έδειχναν οι ποδοσφαιριστές μέσα από τις προπονήσεις θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πλάνο που θα καταστρώσει ο Νορβηγός προπονητής.

Για τον ίδιο τον Μπεργκ, το σημερινό φιλικό είναι μια ευκαιρία να δει σε ποια επίπεδα ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα, κυρίως μετά τις διπλές προπονήσεις που γίνονται στην Κυπερούντα. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να δείξουν αρκετά πράγματα στον προπονητή τους μέσα από το σημερινό φιλικό, παρόλο που είναι το πρώτο και τα πόδια θα είναι βαριά. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, μέρα με τη μέρα, μέσω των προπονήσεων αλλά και των φιλικών να βελτιώνεται, για να είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα είναι αδύνατο να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη. Άλλωστε είμαστε πολύ νωρίς στην προετοιμασία για να μπορεί να έχει βγάλει απόλυτα συμπεράσματα σχετικά με το ποιος ξεκινά και ποιος όχι. Λίγο μετά τις 16:00 θα γνωρίζουμε.