Home TOP NEWS Μια πρώτη γεύση από την ομάδα, αλλά μέχρι εκεί…

Μια πρώτη γεύση από την ομάδα, αλλά μέχρι εκεί…


Το πρώτο της φιλικό, επί Πολωνικού εδάφους, δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και η ανυπομονησία του κόσμου είναι μεγάλη, κυρίως για να πάρει μια πρώτη γεύση από τα νέα αποκτήματα. Το φιλικό είναι ορισμένο για για τις 19:00 (ώρα Κύπρου) και θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο «Μιστράλ», εκεί δηλαδή που βρίσκεται η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι είναι υπερβολικά νωρίς για να πούμε για «παικταράδες» και «παλτά». Η ομάδα δεν είναι καν… ομάδα ακόμη, υπάρχουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές, κάποιοι από αυτούς χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, ενώ τα επίπεδα ετοιμότητας είναι χαμηλά, με αποκλίσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Βέβαια, μια πρώτη κουβέντα θα γίνει μεταξύ του κόσμου, άλλωστε μέρος του αθλήματος είναι κι αυτό. Ο κόσμος άρχισε ήδη να ξεχωρίζει κάποιους και μένει να δούμε τι θα δείξουν στο πρώτο φιλικό, που επαναλαμβάνουμε, δεν είναι για συμπεράσματα.

Το φιλικό θα μεταδοθεί ζωντανά από το Primetel 1, ενώ μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε με ζωντανή ενημέρωση μέσω της σελίδας μας.