Home TOP NEWS Να αρχίσουμε να ανησυχούμε;

Να αρχίσουμε να ανησυχούμε;


Δεν είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον αγώνα κόντρα στη Άρκα οπότε θα ήταν μάλλον υπερβολικό να κρίνουμε κάτι.

Από όσα ωστόσο μας μετέφερε το γραφείο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούμε να αναφερθούμε σε κάποια σημεία.

Η ομάδα κατέγραψε άλλη μία ήττα. Ήταν μεν ένα φιλικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου δεν έχει καμία σημασία, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή μας αντίπαλος έδωσε χθες την πρεμιέρα του Πολωνικού πρωταθλήματος και έπαιξε σήμερα με τους αναπληρωματικούς της. Αυτό από μόνο του ίσως και να λέει κάτι για την δυναμικότητα της ομάδας μας «σήμερα», με όλες τις απουσίες και τις ελλείψεις λόγω μεταγραφικών εκκρεμοτήτων.

Μόλις 3 φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά, στο διάστημα δηλαδή που έπαιξαν -μέχρι να αρχίσουν οι αλλαγές- ως επί το πλείστον, αυτοί που θα αποτελέσουν βασικές επιλογές για φέτος δεν μπορεί να παραγνωριστεί.

Το δεύτερο σημείο που κρατάμε είναι τη συμμετοχή και στο σημερινό φιλικό εικοσιενός παικτών κάτι που φανερώνει την πρόθεση του τεχνικού επιτελείου να δοκιμάσει πράγματα και να βγάλει συμπεράσματα για όλους τους παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ.

Άλλαξε την τακτική του ο Μπεργκ σε σχέση με το πρώτο φιλικό με την Μπειτάρ. Το 4-2-3-1 κόντρα στους Ισραηλινούς έγινε σήμερα 4-4-2 με τον Νταρμπισάιρ και Ραμίρεζ δίδυμο στην επίθεση.

Κρατάμε επίσης την συμμετοχή για 45 λεπτά του Δημήτρη Χριστοφή. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως τα πήγε στον αγώνα όμως το γεγονός ότι αύξησε τον χρόνο που έπαιξε σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό είναι κάτι θετικό.

Μέσα από τους φιλικούς αγώνες μία ομάδα, ειδικά όταν είναι καινούργια, κτίζει χαρακτήρα και μέχρι στιγμής το δείγμα, έχοντας χάσει από Ζάμαλεκ, Μπειτάρ και Άρκα, ίσως και να είναι ανησυχητικό.