Home TOP NEWS Περιμένουμε εναγωνίως την ενίσχυση

Περιμένουμε εναγωνίως την ενίσχυση


Δεν είμαστε ούτε στο μυαλό ούτε, κυρίως, στην τσέπη του Σταύρου Παπασταύρου. Μπορούμε μόνο να επικαλεστούμε τις αναφορές του ίδιου του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος δήλωσε επανειλημμένα ότι επιδίωξή του είναι να συμβάλει ώστε να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή και εξέφρασε αποφασιστικότητα γι’ αυτό.

Δυστυχώς τα δεδομένα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο επιβάλλουν δαπάνες, μερικές φορές πάνω από το επιτρεπτό ρίσκο, για να μπορέσει μία ομάδα να στηθεί και να πρωταγωνιστήσει.

Αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ελλείψεις. Το ρόστερ θέλει απαραιτήτως ενίσχυση και η ομάδα φαίνεται να βγάζει αδυναμίες στους πρώτους της αγώνες. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε ένα περίπου μήνα και ο κόσμος ανησυχεί.

Δεν θέλουμε να κάνουμε ούτε υποδείξεις ούτε και να παρουσιαστούμε έντονα απαιτητικοί, μόνο να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας για ακόμα μία φορά ότι μπορεί για τη διοίκηση η χρονιά να μην αποτελεί κριτήριο, αποτελεί όμως για τον «κουρασμένο» κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος περιμένει την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας πολλά χρόνια τώρα.

Έχουμε λοιπόν ένα μήνα μπροστά μας και περιμένουμε ουσιαστική ενίσχυση με παίκτες ποιότητας.