Home TOP NEWS Θα χάσει κάποιες μέρες από την προετοιμασία στην Πολωνία

Θα χάσει κάποιες μέρες από την προετοιμασία στην Πολωνία


Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα βρίσκεται η Νιγηρία του Φράνσις Ουζόχο, μετά τη χθεσινή πρόκριση κόντρα στη Νότιος Αφρική. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο και θα χάσει κάποιες μέρες από την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.

Η Νιγηρία στους «4» θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή μια εκ των Ακτή Ελεφαντοστού ή Αλγερίας και αν προκριθεί θα βρεθεί στο μεγάλο τελικό που είναι ορισμένος για τις 19 του Ιούλη. Ωστόσο εάν αποκλειστεί η Νιγηρία, ο Ουζόχο θα έχει ακόμη ένα παιχνίδι να δώσει, καθώς θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό, στις 17 του μήνα, με έπαθλο την 3η θέση. Οπόταν η ημερομηνία ενσωμάτωσης του θα είναι πάνω-κάτω η ίδια, είτε πάρει την πρόκριση η Νιγηρία, είτε όχι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μεταβαίνει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιουλίου και ο Ουζόχο θα χάσει κάποιες μέρες, καθώς μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του θα έχει στη διάθεση του και λίγες μέρες ξεκούρασης.

Πλέον, με την τροπή που πήραν τα πράγματα, ευχόμαστε όλοι ο Ουζόχο να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται με την Εθνική του ομάδα και να πάρει άλλη μια διάκριση.