Home TOP NEWS Το «Ευχαριστώ» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον κόσμο

Το «Ευχαριστώ» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον κόσμο


Μετά το τέλος της χθεσινής εκδήλωσης η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας, αναφέρθηκε λεπτομερώς στα όσα συνέβησαν στο Fan Day ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στο «Κερύνεια Επιστροφή»

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ένα κατάμεστο «Κερύνεια – Επιστροφή» η πρώτη ανοικτή προπόνηση για τη σεζόν 2019-2020, σε μια υπέροχη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ατμόσφαιρα!

Αρχικά, οι παίκτες του «τριφυλλιού» έβγαιναν ένας-ένας στον αγωνιστικό χώρο και γνώριζαν το ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας μας, ενώ στη συνέχεια ο προπονητής, Χένινγκ Μπεργκ πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε προς τον κόσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω. Είναι μια νέα αρχή, ανυπομονούμε να αρχίσουμε. Ελπίζω αυτή τη σεζόν να δείτε μια ομάδα που θα κάνει ότι μπορεί και θα προσπαθεί για το καλύτερο για τον κόσμο και τον Σύλλογο. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό πρέπει να κάνουμε. Ευχαριστώ για τη στήριξη», το σχόλιο του Νορβηγού τεχνικού.

Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν για πρώτη φορά, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης είχαν την ευκαιρία να γίνουν ένα με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα σε όλους.

Η εκδήλωση άρχισε νωρίς το απόγευμα με το Fan Day, που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του γηπέδου της ΠΑΕΕΚ. Μικροί και μεγάλοι πέρασαν πολύ ωραίες στιγμές σε ένα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ απόγευμα!

Το παρών τους έδωσαν και οι μεγάλες δόξες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και έδωσαν αυτόγραφα. Μάλιστα, πριν από την έναρξη της προπόνησης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που ήταν παρών.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του παλαίμαχου άσσου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νούνο Ασίς, που δεν χάλασε χατίρι σε κανένα! Μοίρασε αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες και συνομίλησε με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του και την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε.